- Konu Sahibi redrosereyhan
-
Revize ameliyatlar her zaman daha zor derler. Yapılan bir ameliyatı düzeltmek.İşte bende o ameliyatlardan oldum.Doktor Abdülkadir Göksel beye oldum. 13 mart 2013 de burnum şu anda daha çok yeni şiş ama ben gene de çok mutluyum.
ben de Göksel Bey e Revizyon ameliyatı olanlardanım,sonuçtan gayet memnunum.Revizyon ameliyatı olan kişiler ben de dahil ikinci ya da üçüncü operasyonlarımız olduğundan doktorumuzu titizlikle seçiyoruz,ben de ikinci ameliyatım için doktor araştırıken çok titiz davrandım ve iyi referasnlar sayesinde yolum Göksel Bey ile çakıştı,hem nefes alma problemim vardı hem de görüntüden memnun kalmamıştım.Ancak çok şükür hem nefes alabiliyorum hem de yüzüme yakışan güzel bir burnum var.Bir sene oldu hala kontorllerime de gidiyorum,tşk ler Göksel Bey:)
bende revizyon ameliyatı olucam ecemali. senin burnun gayet iyi görünüyo ilk ameliyatın sanmıştım. göksel beyden randevu aldım. kafamda bi kaç doktor var ama hala karar vermiş diilim. revizyon konusunda başarılı bi doktor arıyorum. göksel bey ne kadara yaptı senin ameliyatını açıktan yazmak istemezsen özelden cvbını bekliyorum. şimdiden tşkler.
Arkadaşlar tekrar merhaba ben 1 şubatta Dr. Abdulkadir beye revizyon ameliyat olup formda yazmaya başladım sonra çevremde birsü insan gerçekten keşke demeden kendisine ulaşsın diye her soran kişiye ameliyat öncesini ve sonrasını anlatmaya başladım ve inanın ki bunu sağlık sorunu değilde estetik olarak gören ev ahalisi bile kabul etti:)şimdi formda ki arkadaşlarıma anlatıp mesaj yazıyorum:) düşünün bir kere nefes almak aynaya küsmemek kişiye yeniden bir güven kazandırıyor çok şükür ki sayın hocamız ve ekip arkadaşları gerçekten olaya yaklaşımları öncesinde ve sonrasında öle güzel ki ben kendilerini artık hasta olarak değil her daim ziyaret etmeyi düşünen biri oldum.
En son kont. için gittiğimde yine verdiği moral ve her daim gülümseyen ekibine ne kadar tşk. etsem az.
Sevgiler.
Ben ilk ameliyatta mutlu olanlardanim ama Goksel Beye revizyon burun ameliyatı olanların hikayelerini okudukça ne kadar doğru bir secim yapıp da Goksel Beye ameliyat olmuşum diye mutlu oluyorum. Resimleriniz var mı acaba profilinizde.
Cnm burnun nasil oldu?Revize ameliyatlar her zaman daha zor derler. Yapılan bir ameliyatı düzeltmek.İşte bende o ameliyatlardan oldum.Doktor Abdülkadir Göksel beye oldum. 13 mart 2013 de burnum şu anda daha çok yeni şiş ama ben gene de çok mutluyum.
evet biz doğru doktoru nasıl bulucazbende revizyon olucam. Doktor arasinda karar veremiyorum, revizyon oldugu icin dogru doktoru bulmakda zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?