Revizyon Burun ameliyatı korkulu bir rüya değil.

redrosereyhan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
9
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kulubun formunu en son burun amelimatımdan önce ziyaret etmiştim. Şimdi çok şükür ki ameliyat oldum. Birçok kişinin korktugu gibi bende 2. Kez burun ameliyatı olacağım için ciddi sıkıntı ve panik yaşadım bunun üzerine gittiğim bir çok adres bana Doktorum Sn.Op.Dr Abdulkadir Göksel beyi gösterdi. Burdan kendisine ve çok değerli ekip arkadaşlarına Yeliz ve Deniz hn. da sonsuz tşk. Etmek istedim. Samimi içiten en önemlisi hasta pisikolijisini anlayan bir anlayışla büyük sabırları için sonsuz teşekkür ediyorum. Benim daha önceden kötü tecrübeyi değil yazmak hatırlamak bile istemdeğim için bende bıraktıgı etkiyi yüzümde her her sabah hatırlıyorudum. Nefes alamamam da en büyük darbeydi benim için. Artık nefes alarak yaşamak birde rahat uyumak istiyordun. Dr. Göksel bey ilk gittiğimde bana ameliyatın özellikle revizyon ameliyatlarının daha zor ama sonuçta benim için şartlılık gerektiren bir durum oldugundan bahsetti. Karar verdim 1 şubat 2013 trh. ameliyat oldum ertesi sabah hastaneden ameliyatım 4 saat sürmesine ragmen yürüyerek gitti. Elbetteki şişlik ve morluk oldu oda kanımca bana yakıştı tabiki benim ilk ameliyatımı bilen ve beni görenlerin ilk tepkisi çok daha zor olan bir ameliyatı bu kadar rahat atlattıgın için doktorun a minnet borçlusun oldu evet öle çünki kendisi çok mütevazi oldugu için birkez daha sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim. Sizden ricam lütfen kendinize çok iyi bakın ve resimlerimi görmekisterseniz de bana mail atın Şimdi eşim ve oğlum resim için bana anne yan dön burnun yamuk çıkıyor demiyorlar çok önemli benim için&#61514:

Göksel Bey benim doktorum. Birçok arkadaşım da ona ameliyat oldu ve bence de son derece mütevazi ancak işini iyi yapan bir doktor. Aradan iki yıl geçmesine rağmen ne zaman arasam birşey danışsam beni hala hatırlayıp cevap verir. Bu da uzun dönemde beni o kadar rahatlatan bir durum ki. değmesin ben de çok memnunum

revizyon ameliyatı şu anlamda insanı tedirgin eden bir durum,
Belli ki bir ameliyat olmuşsunuz,bir şekilde başarılı olmamış,her aşamasını biliyorsunuz bu hem avantaj hem dezavantaj.
ama en önemlisi ikinci ameliyatı yapacak olan doktorun tecrübeli olması,sizin eğer estetik kaygınızın dışında fizyolojikte sıkıntınız var ise mutlaka burun konusunda işin ehli olan bir doktor olması ( bence kbb uzmanı olmalı ) Çünkü ben kadınlar klübünde başarılı sonuç alan hastaların doktorlarını hep araştırdım bir çoğu kbb uzmanı.
ben de iki kere burun estetiği olanlardanım ilki plastik cerrahtı,deviasyon ve estetik açıdan sıkıntım vardı.hem deviasyonumu halletmediğinden hem de görüntüsünde ciddi sıkıntılar olduğundan birkez daha burun estetiği olmaya karar verdim.Ve yolum kbb uzmanı Abdilkadir GÖKSEL ile kesişti.1 sene oldu estetik olalı şeklinden görüntüsünden yüzüme olan uyumundan son derece memnunum,nefes almamda da sıkıntı kalmadı,her aynaya baktığında kendisine teşekkür ediyorum,
teşekkürler Göksel Bey...

Revize ameliyatlar her zaman daha zor derler. Yapılan bir ameliyatı düzeltmek.İşte bende o ameliyatlardan oldum.Doktor Abdülkadir Göksel beye oldum. 13 mart 2013 de burnum şu anda daha çok yeni şiş ama ben gene de çok mutluyum.

ben de Göksel Bey e Revizyon ameliyatı olanlardanım,sonuçtan gayet memnunum.Revizyon ameliyatı olan kişiler ben de dahil ikinci ya da üçüncü operasyonlarımız olduğundan doktorumuzu titizlikle seçiyoruz,ben de ikinci ameliyatım için doktor araştırıken çok titiz davrandım ve iyi referasnlar sayesinde yolum Göksel Bey ile çakıştı,hem nefes alma problemim vardı hem de görüntüden memnun kalmamıştım.Ancak çok şükür hem nefes alabiliyorum hem de yüzüme yakışan güzel bir burnum var.Bir sene oldu hala kontorllerime de gidiyorum,tşk ler Göksel Bey:)

bende revizyon ameliyatı olucam ecemali. senin burnun gayet iyi görünüyo ilk ameliyatın sanmıştım. göksel beyden randevu aldım. kafamda bi kaç doktor var ama hala karar vermiş diilim. revizyon konusunda başarılı bi doktor arıyorum. göksel bey ne kadara yaptı senin ameliyatını açıktan yazmak istemezsen özelden cvbını bekliyorum. şimdiden tşkler.

kokomela canım tşk ederim,ben ilk ameliyatımda hüsrana uğradım 8 ay sonra Göksel Bey revizyon oldmu. deviasyonda vardı bende.şu anda bir sene oldu Göksel bey e revizyon olalı.sonuçtan çok memnunum nefes alabiliyorum hala kontrollerim devam ediyor.Çok takipçi işinde titiz,dünyada olup bitenleri takip eden çok sosyal bir doktor.Aslında ben ilk ameliyatımı ona olmak çok istiyordum ama bütçem yetmemişti:)
ucuza yapayım dedim o da bende patladı.İlk doktordumda bu arada tanınmış bir doktor.
canım ben geçen sene 7000 tl ye oldum.ama görüşmede netleşir her burun zorluk derecesi hep farklı olduğundan fiat sabit değildir sanırım.
sen ne zamana aldın muayne tarihini?

Arkadaşlar tekrar merhaba ben 1 şubatta Dr. Abdulkadir beye revizyon ameliyat olup formda yazmaya başladım sonra çevremde birsü insan gerçekten keşke demeden kendisine ulaşsın diye her soran kişiye ameliyat öncesini ve sonrasını anlatmaya başladım ve inanın ki bunu sağlık sorunu değilde estetik olarak gören ev ahalisi bile kabul etti:)şimdi formda ki arkadaşlarıma anlatıp mesaj yazıyorum:) düşünün bir kere nefes almak aynaya küsmemek kişiye yeniden bir güven kazandırıyor çok şükür ki sayın hocamız ve ekip arkadaşları gerçekten olaya yaklaşımları öncesinde ve sonrasında öle güzel ki ben kendilerini artık hasta olarak değil her daim ziyaret etmeyi düşünen biri oldum.
En son kont. için gittiğimde yine verdiği moral ve her daim gülümseyen ekibine ne kadar tşk. etsem az.
Sevgiler.

Ben ilk ameliyatta mutlu olanlardanim ama Goksel Beye revizyon burun ameliyatı olanların hikayelerini okudukça ne kadar doğru bir secim yapıp da Goksel Beye ameliyat olmuşum diye mutlu oluyorum. Resimleriniz var mı acaba profilinizde.

merhaba çok sevindim mutlu olmanıza bende çok sıkıntılar çektim gerçekten sonra çok şükür iyiyim :) profil remim yok ama mail adresime bir mail atarsanız size hemen yollarım
sevgiler

bende revizyon olucam. Doktor arasinda karar veremiyorum, revizyon oldugu icin dogru doktoru bulmakda zor..
evet biz doğru doktoru nasıl bulucaz ilkinde yaptığımız hatayı tekrar yapma şansımız yok bu yüzümüzün ortasında fonksiyonel açıdan çok öenmli bir organımız heleki benim gibi burnuna takmış bir insan için hayati bir organ. revizyon ameliyatı olanlar lütfen bize yardımcı olsun neler yaşadıklarımızı birtek onlar bilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…