- Konu Sahibi redrosereyhan
Merhaba arkadaşlar kulubun formunu en son burun amelimatımdan önce ziyaret etmiştim. Şimdi çok şükür ki ameliyat oldum. Birçok kişinin korktugu gibi bende 2. Kez burun ameliyatı olacağım için ciddi sıkıntı ve panik yaşadım bunun üzerine gittiğim bir çok adres bana Doktorum Sn.Op.Dr Abdulkadir Göksel beyi gösterdi. Burdan kendisine ve çok değerli ekip arkadaşlarına Yeliz ve Deniz hn. da sonsuz tşk. Etmek istedim. Samimi içiten en önemlisi hasta pisikolijisini anlayan bir anlayışla büyük sabırları için sonsuz teşekkür ediyorum. Benim daha önceden kötü tecrübeyi değil yazmak hatırlamak bile istemdeğim için bende bıraktıgı etkiyi yüzümde her her sabah hatırlıyorudum. Nefes alamamam da en büyük darbeydi benim için. Artık nefes alarak yaşamak birde rahat uyumak istiyordun. Dr. Göksel bey ilk gittiğimde bana ameliyatın özellikle revizyon ameliyatlarının daha zor ama sonuçta benim için şartlılık gerektiren bir durum oldugundan bahsetti. Karar verdim 1 şubat 2013 trh. ameliyat oldum ertesi sabah hastaneden ameliyatım 4 saat sürmesine ragmen yürüyerek gitti. Elbetteki şişlik ve morluk oldu oda kanımca bana yakıştı tabiki benim ilk ameliyatımı bilen ve beni görenlerin ilk tepkisi çok daha zor olan bir ameliyatı bu kadar rahat atlattıgın için doktorun a minnet borçlusun oldu evet öle çünki kendisi çok mütevazi oldugu için birkez daha sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim. Sizden ricam lütfen kendinize çok iyi bakın ve resimlerimi görmekisterseniz de bana mail atın Şimdi eşim ve oğlum resim için bana anne yan dön burnun yamuk çıkıyor demiyorlar çok önemli benim için: