Nişan Revindell in nişan bavulu :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar öldüm bitti bacaklarım belim tutuldu bunu yapana kadar tek başım hazırladım herşeyimi..
Nasıl olmuş?..

Son düzenleme:
Kızlar ben dayanamicam daha fazla uykusuzluğa iyi geceler.. öpüyorum..

evet cnm gördüm hepsini sorun yok iyi uykular cnm yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

süper cnm ; hani szö boçası,niaşn tepsisi falan; ama bu bavul resmenn :)) ellerine sağlıkkk :)

canım çok güzel olmuş fiyonklara bayıldım
benimde bir ara yapmam gerek bunu ama hiç halim yok şu aralar, 2 gün önce yaparım nişandan artık :)
ama bavul konseptini ben sevmiyorum pek, yinede tülle sarınca fena olmamış

tebrikler

wawww canımm cok gusel olmuss ellerıne kollarına saglık wallaa bayıldım resmen ben bavula karsıydım ama bavuluda susleyınce cok gusel olmuss banada fıkır oldu wallaa saolasınn canım benımmmm

wawww canımm cok gusel olmuss ellerıne kollarına saglık wallaa bayıldım resmen ben bavula karsıydım ama bavuluda susleyınce cok gusel olmuss banada fıkır oldu wallaa saolasınn canım benımmmm

evet canım çok güzel oldu gerçekten bende özenerek yaptım ama dediğim gibi bu karşı tarafa gitmicek mafoldumbenailem kabul etmedi bavul çok basitmiş.. klava: dün siyah sandık almışlar onu süslicem tekrar bu akşam onunda resmini eklerim kızlar.. :çok üzgünüm:

canım bence kızma, ailen doğru söylemiş. hiç bu işlerde bavul kullanıldığını görmedim. herkes istediğini yapar tabii orası ayrı da, bence ailen haklı...

canım bavulu bu kadar güzel süsleyen sandıkla ne harikalar yaratır tahmin edemiyorum
merakla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…