• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Revindell in gelinliği işte buuuu :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar aylardır karar veremiyordum nasıl birşey olsun diye bilmiyorumkismile Buraya daha önce eklediğim gelinlikten vazgeçtim kızlar kesin olarak dikilecek olan gelinliğim işte bu..

ışteee aşık olduğummm gelinlikkkk boshayallersmile
:nazar: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :nazar:

Modeli daha iyi anlatabilmek isçin modelde paintte :) oynamalar yaptım.. Üst kısmı gamze özçelik in kıyafeti gibi olucak kızlar kolları yakası felan.. benimkinde farklı olarak kollardaki küpürlere işleme yapılacak taş ve boncuklarla, aynı taş ve boncuklarla göğüs altına işleme yapılacak şerit halinde... kollarda kullanılan küpür eteğin iç kısmında kullanılacak böyle işte cici bişey çıkmasını bekliyorum ortaya :)

istediimgelinlik.jpg

Son düzenleme:
üst taraf çok hoş,zarif duruyor ama alt taraf gözümü yordu eteğin geliş şekli....:kahve:

sen beğenmişsin tabi canım mutluluklar dilerimbayanssulusmile

çok zarif bi model
aynen bende senin gibi modele aşık olup yaptırmak istiyorum, allahım nolur zamanı gelince öyle bi model çıkar karşıma boshayallersmile

resmi götürünce birebir aynı oluyo mu ki eğer öyleyse çok ii yani ama bazıları orjinalinin yanından bile geçmio diolar ve hayal kırıklığına uğruyolar eğer tıpkısı olursa yaz buraya bende öyle yapayım :1:

çok güzel canım hem sade hem şık.güle güle mutlulukla giymeni dilerim.o güzel gelinlik gibi evliliğinde hayatında her daim güzel olsun

Model çok güzel ama etek kısmı çok sade kamış biraz daha süsleyebilirsin bence canım

Back