• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Retro Mod Fotolar

shansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
12
0
86
43
İstanbul
Herkese merabalar. Kendi çapımda amatörce fotoğraflar çekiyorum ve en çok da fotoğraflarla sonradan yapılan oynamalar ilgimi çekiyor. Bu başlık altında merak edenler, ilgi duyanlar için hem bazı filtre programları hem de kullanım teknikleri ile ilgili bilgi verip yardımcı olabilirim naçizane :)Artık hayatımıza dijital fotoğraf makinaları girdiğinden beri işimiz oldukça kolaylaştı, özellikle de istenmeyen görüntüler, lekeler, kırmızı çıkan gözler ve patlayan flaşlar neredeyse tarih oldu.:içelim:Ufak tefek birkaç düzenlemeden sonra kendi yaptıklarımdan da örnekler ekliycem. Olur da ilginizi çeker ve sorularınız olursa, ya da sadece konu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak isterseniz seve seve paylaşıma hazırım.

p1019351devgd5.jpg

Çok teşekkür ederim Dediğim gibi gayet amatörce şeyler aslında benimkiler, sadece bazı filtre programları kullanıp renklendiriyorum :)
Sevgiler

Aralara B&W (sİYAH-BEYAZ) da eklemek istedim. Yine bu fotolarda dijital filtre kullanarak bu hale geldiler :)

26bza7.jpg

28adevvx8.jpg

dad1vz3.jpg

za2zq6.jpg

s5vk9.jpg

bende başarılı buldum fotografları ellerine sağlık vallahi... siyah beyazda gözler ön plana çıkınca çok hoşuma gidiyor...;)

Bunların hepsi çok hoş. Hiç bu konularda bilgi edinme ya da deneme gereği duymadım; ama şimdi görünce hoşuma gitti.
Kutlarım sizi...

çok güzel olmuş tebrikler, hangi programı kullanıyorsun acaba?

fotoğraflarında biraz ışık patlaması ve netlik problemi var.Kadraja yerleşim ifadeyi ,yakalama başarılı nerdeyse katolog çekimi tadında olmuş bir kaç eksiğe dikkat ettinmi(bu makineden yada ekipmandan da olabilir) çok daha başarılı çekimler olur.Emeğine sağlık bol fotoğraflı günler:)

Back