retmen- atama- belirsizlik.....

dumanist benimde puanım 73.390, ama benim sayfa açıldı tercih yapma şansım var yani.. tabi gelmez sonuç orası ayrı ama olsun yaa en azından tercih yapcam ilk defa kaydirigubbakcemile3

sende dene bence, çıkmaz çıkmaz demeyin şansınızı deneyin demişler :roflol:

bende kursa gidiorum işte, tarih vatandaşlık ve mat ağırlıklı çalışıorum, ama mat daha iyi tarih ve vatandaşlığa göre, konu olarak iyiyim ancak soru çözmeye gelince 10 soruda mutlaka 3 yanlışım çıkıo ki buda çok fazla:sinifsinif:

şimdi kızlar bu kpss piyasasına ve işleyişine çok yabancıyım da...

ben 2010da gircem sınava bu durum bana bir avantaj sanırım doğru mu yoksa etkilemez mi..

yada yüksek puanlar birikir önume dezavantaj olur belkide..

????????????????????

bu arada bana faydası olsun ya da zararı olsun böyle bir uygulamayı eğitim açısında doğru bulsam da daha önceden haber verilmesi gerektiğini ve pekçok öğretmen adayını mağdur ettiğini düşünüyorum..

Allah atamadan umutlu olanlara sabır versın..umarım geri adım atılır..
sizler için..

2010 sınavının zorluğuna bağlı. çok zor olurda çok kişi yapamazsa 2009 puanı yüksek olanlara iyi olurlaelaelaelaelae

amaç mağdur etmek zaten

bu aynaya bakanın birşeyden haberi varmış gibi gelmiyor. 25-26 tercih yaptığımızı söyleyen birinin sözüne güvenilir mi kafamçokkarıştı

canım sen bu sene mi mezun oluyosun, mezun musun?
şu öss de matematik yaparak ing öğrtemenliğe girenlerin mezuniyeti ne zaman denk geliyo, onu kestirmeye çalışyom da mafoldumben
bu seneyse yandık valla, onlar benden 1 adım önde :1shok:mirmirmirmir
en iyisi gidip kumda oynayım ben :çok üzgünüm:

ha ha öyle mi dedi yuh be..
ben bile biliyorum kaç tercih yapıldıgını..

bu arada ingilizceciyim ben.. geçen sene 9 puan artıı biizm baraj .. gene artar bence.. ama bakalım kısmet
yapma ya bi de o mu var.. dilciler artık matematik mi yapıyor...
korkunç
tek silahım matematik benim...
başka güvendiğim bişi yok
benneyaptımki
ben 2008 mezunuyum canım ama hiç girmedim sınava.. merak bile etmedim ama kriz merak ettirdi sağolsun..
bu dediğin olayı araştıralım

bende laf olsun die yaptım tercih, 21 de açtım.. tabi dersaneye devam kaydirigubbakcemile3

şubatta alım olacak mı?
tercih yaptığınıza göre olcak
kaç kişi alcaklarmıs?

söylentilere göre şubatta alım yok . bunu söyleyenlerden biri de Nimet Çubukçu. inanıp inanmamak size kalmış

bu tercihler aralık ek alımın. şubattla alakası yok.

bugün sonuçlar belli olacak.

of ya hala vermedıler sisteme bekle bekle ömrümüzden çalıyorlar resmen işkence
bari deyse bekledıgımıze de

çok şükür Allahıma atandım İstanbula darısı hepinize insallah

hadi gözünaydın cnm yaaa, sevinen birilerini görmek benide mutlu etti inan opuyorumnanaktan

puanın kaçtı ve branşın neydi?

ben bizim eve masa başına atanmışımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…