• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retina yırtılması için lütfen okuyun

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
arkadaşlar kardeşimin gözünde retina yırtılması varmış hastalıgı araştırdım hiç iyi bişey değil hastanede bir bey gördüm bir gözünü kaybetmiş oda retina ameliyatı olmuş çok üzüldüm kardeşimde öyle olur diye . adana balcalı araştırma hastanesine gittik oradaki profesör deliklerin büyük oldugunu söyledi lazerle dondurmayı deneyeceklermiş .olmazsa ameliyat iyileşecek demiyolar deneyecez deyip bırakıyolar ne yapsak ne etsek bilemedik o şimdi lazer oluyor ben eve geldim sonucu ne olacak hiç bilmiyorum bebeğimi uyuttuktan sonra geri gidecegim .sizinde aranızda retina ameliyatı olan kardeşimdeki gibi delikleri büyük olupta görme kaybı yaşamadan tedavi olan varsa nerede kime hangi doktora gitti lütfen yazarsa sevinirim .

merhaba aynı rahatsızlık annemde vardı 2 yıl önce malatya üniversite hastanesinde lazerle yaktılar ama tam bir çözüm degil gözünde siyahlık kaldı.tekrar yırtılma riskine karşıda sürekli takip ediliyor 3 aya bir kontrole gidiyor.çok şükür görüyor görme kaybı olmadı diye seviniyoruz ama gözümde nokta şeklinde siyahlık var diyor.hiç ameliyat olayından bahsetmediler bize.

Back