Şampuan ve Saç Kremleri Restorex Şampuan Kullananlar...

Kızlar bende büyük övgüler sonucunda aldım ancak burda yazılanlarla kafam bir hayli karıştı. Deneyip kendi yorumumu da en kısa zamanda yazıcam.

Canım ne kadar süre kullanmış tin acaba

Kızlar bende büyük övgüler sonucunda aldım ancak burda yazılanlarla kafam bir hayli karıştı. Deneyip kendi yorumumu da en kısa zamanda yazıcam.
Nasıl gidiyor şampuan ben de bugün aldım denedim uzaması için uzun süre kullanmak gerek tabi siz faydasını gördünüz mu ben içine çam yagi da koydum bir dis sarımsak da koydum etki olursa uzamasıda yazrm bir de foto çekeceğim bakalım bir ay sonra arada ki fark a bakacm

Canım kullanalı 1 hafta daha yeni oldu. Az bir uzama farkettim gerçekten, bir de eskiye göre dökülmelerim daha da azaldı kısacası ben çok sevdim bu şampuanı bende içine badem yağı katsam mı diye çok düşündüm ama yapmadım hala kararsızım

Alerjin yoksa yağa koy canım iyi olur yani bir kapak falan

Bende bir suredir kullanıyorum ve çok memnunum.Hicbir sekilde saclarımı kurutmadı yumusacık yapıyor kokusuda hafif ve fresh..Sadece kalıcı degil.Saçlarımı kuruttu diyen arkadaşlara sesleniyorum..Hem yaglanmayı önleyip hep kurutmayan sampuanlar reklamlar haricinde yok ,olması da mantıksız olur zaten.Kuruttu sertlestirdi diyen arkadaşlara tavsiyem öncesi veya sonrasında lorealin mucize yağını kullanabilirler.Hem muhteşem kokusu ile hem sacı beslemesi ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

3 haftada etkisini cidden gösteren bir şampuan. Ben 5 aydır kullanıyorum ve acayip uzadı saçlarım kesinlikle tavsiye ederim . İlk zamanlarda biraz saç diplerinde kaşıntı yapıyor bu arada :)

berbat ötesi bi şampuan.. uzatmasına diyecek yok ama saçı kadayıf gibi yapiyo. guzel kokusu war ama kece gibi oldu.. ii hos uzatio ama sac uclari berbat bi gorunumde.

Merhaba kizlar bende dokulen saclarimdan muzdariptim bir zamanlar. Aslinda surekli islem gordugu icin sac uclarim cok yipranmisti oyle ki saclarimdaki dokulenleri toplamakk icin saclarimi tuttugumda dokulenlerinbir kismi gelirbir kismi da uclardaki yipranmis saclara takilirdi cekmek zorunda kalirdim.fakat uzun bir arastrmadansonra denemedigimi farketigim restorexi duydum sayenizde.saclarimi kut kuru kesim yaptrdim. Tum kiriklari aldirdim. 8 parmak kadar kestrdim. Kurikfalan kalmayinca haliyle sac kendine geldi. O aksam restorex aldim kullandim. Herkes sacimin bakimli ve cok guclu oldugunu soyledi haliyle cok mutluoldum. Ozguven meselesi sonucta. Neticede 1. Sampuan bitti hergun yikarim sacimi 2. Sampuana dun basladim.
Artik dus sonrasi bakimyaglari durulanmayan sac kremleri yok (haftada 1 bakimim disinda)
Saclarda karisiklik yok
DÖKÜLME yok
Kirilma yok
Daha ilk yikamada farketti. Ebette herkeste ayni sonuc olmayabilir ama denemede fayda var bence.

Kızlar bi yalan olmasın 4 aydır restorex kullanıyorum 5 de olabilir kendim biraz kırıklarımı kestim bir ay önce ama 2 ayda serçe parmağımdan daha ince bi uzama var ürünün vaad ettiği kadar bi uzama göremiyorum çok kesmedim kendim kestiğimde ama acaba uygulamada mı sorun yapıyorum deriye masaj yapıyorum bol köpük de uyguluyorum ama öyle çook 2 parmak kadar uzamıyor ne yapmam gerekiyor

Aynen benimde çok kurudu çok uzatmadı da

Normalde nasıl uzar saçın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…