- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
Kızlar bende büyük övgüler sonucunda aldım ancak burda yazılanlarla kafam bir hayli karıştı. Deneyip kendi yorumumu da en kısa zamanda yazıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne kadar süre kullanmış tin acabaSaçlarım için Restorex şampuan ve bakım kremini kullanıyorum. gerekli bakımı ve güçlü olmasını sağlıyor.ekstra farklı bir uygulama yapmadan da kolaylıkla istediğim şekle sokabiliyorum. Bu memnuniyetimi paylaşmak istedim. Teşekkürler.
Nasıl gidiyor şampuan ben de bugün aldım denedim uzaması için uzun süre kullanmak gerek tabi siz faydasını gördünüz mu ben içine çam yagi da koydum bir dis sarımsak da koydum etki olursa uzamasıda yazrm bir de foto çekeceğim bakalım bir ay sonra arada ki fark a bakacmKızlar bende büyük övgüler sonucunda aldım ancak burda yazılanlarla kafam bir hayli karıştı. Deneyip kendi yorumumu da en kısa zamanda yazıcam.
o da sarmaşık özlü zaten..Bu şampuanın boyalı saçlar için olanı da uzatıyomu yoksa sarmaşık özlüyü mü kullanmak lazım
Canım kullanalı 1 hafta daha yeni oldu. Az bir uzama farkettim gerçekten, bir de eskiye göre dökülmelerim daha da azaldı kısacası ben çok sevdim bu şampuanı bende içine badem yağı katsam mı diye çok düşündüm ama yapmadım hala kararsızımNasıl gidiyor şampuan ben de bugün aldım denedim uzaması için uzun süre kullanmak gerek tabi siz faydasını gördünüz mu ben içine çam yagi da koydum bir dis sarımsak da koydum etki olursa uzamasıda yazrm bir de foto çekeceğim bakalım bir ay sonra arada ki fark a bakacm
Alerjin yoksa yağa koy canım iyi olur yani bir kapak falanCanım kullanalı 1 hafta daha yeni oldu. Az bir uzama farkettim gerçekten, bir de eskiye göre dökülmelerim daha da azaldı kısacası ben çok sevdim bu şampuanı bende içine badem yağı katsam mı diye çok düşündüm ama yapmadım hala kararsızım
Yok canım koyim o zaman benAlerjin yoksa yağa koy canım iyi olur yani bir kapak falan
Saçımda ombre olduğu için normalinden boyalı saçlar için olana geçtimBu şampuanın boyalı saçlar için olanını kullanıp memnun olan varmı acaba kararsız kaldım
Aynen benimde çok kurudu çok uzatmadı daayyyyyy kızlarrr kullanıyorum ve malesef saçlarım çok kötü oldu, hani dikiş iplikleri karışır birbirine düğüm olur açamazsınız ya, aynen o hale geldi saçlarım, günaşırı yıkıyorum restorex ile ama malesef saçlarım çok kurudu, cansızlaştı, karman çorman oldu. o saçları açayım diye iyice dökülür oldu, kısacası bende işe yaramadı senağlama
Kızlar bi yalan olmasın 4 aydır restorex kullanıyorum 5 de olabilir kendim biraz kırıklarımı kestim bir ay önce ama 2 ayda serçe parmağımdan daha ince bi uzama var ürünün vaad ettiği kadar bi uzama göremiyorum çok kesmedim kendim kestiğimde ama acaba uygulamada mı sorun yapıyorum deriye masaj yapıyorum bol köpük de uyguluyorum ama öyle çook 2 parmak kadar uzamıyor ne yapmam gerekiyor