Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Restoreks sampuan kullanan varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
Restorex sampuan dıkkatımı cektı bazı dr. larda onerıyormus dokulmeye karsı kullanan arkadaslar varsa ve tecrubelerını paylasırsa sevınırım

slm ben önce bioxin kullanmıştım hafif kepek oluştu sonra restorex azıcık olan kepeklerimi azdırarak çoğalttı tatlım.2 ay da zor kurtuldum.

kafam cok karıstı acaba bıoblasmı kullansam ya, bıtkısel olsun ıstıyorum, diyordumki bioblas aldim ve kullanmaya basladim daha yeni bakalim ne olucak, zaten bioxin firmasinin urunu bu biraz daha sulandirilmiş hali o yuzdende fiyati daha ucuz

Son düzenleme:
bir bayan olarak saç dökülmesi çok kötü birşey denemedim şey kalmadı en son doktora gittim bana restorexi önerdi 6 aydır kullanıyorum hem restorex şampuan ıhemde restorex serumu ilk başlarda biraz kaşıntı falan oldu buda işe yaramayacak diye çok korktum ama şuan çok memnunum iyki dewam etmişim saş dökülmem durdu her yıkamada elime avuç avuç gelen saçalr gelmiyor artık birde saçlarımın daha gür ve güçlü oluğunu hissediyorum artık geçen bakimliolmak.com diye bir site var restorex ürünlerini acaip indirimli satıyor 3 serum setten oluşan bir paket var 6 ay yetecek eczanelerde 149 tl ye satılıyor bu sitede 110 tl üstelik kargo ücretide ödemiyorsunuz şampuan deseniz 18 tl eczanede burda 13 tl bi bakın derim bakimliolmak.com

Ben 1 aydır restorex hızlı uzama etkili ve kepeğe karşı etkili olan şampuanını ve bakım kremini kullanıyorum memnunum. uzamasını sağladı gibi. kepek de gittiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…