Saç Rengi ve Saç Boyama resmimeme bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi celinecnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

celinecnn

Ziyaretçi
Resim 006.jpg (94.3 KB (Kilobyte))
Resim 007.jpg (84.5 KB (Kilobyte))
Resim 008.jpg (85.2 KB (Kilobyte))
kızlar platin sarı isterken bu saç rengi oluştu.orealin saç diplerimde oluşturduğu acıya dayanamadım ,erken yıkadık bu renk oluştu.önerilerinizi bekliyorum.

bence çok hoş ve güzel görünüyo

Turunculuklar kalmış ama yinede hoş durmuş

teşekkür ederim kızlar.daha önce röfle vardı saçlarımda.onlarda kopma olmasın diye uç kısımları daha az açtık malesef bu seferde turunculuklar kaldı.şimdi acaba küllü tonlarda boyayıp biraz daha farklı bir tona mı döneyim yoksa 1 hafta sonra tekrar açayım mı ona karar veremiyorum?

canım güzel olmuş turuncu kısımlara da takılma derim bi daha ki röflende düzelir daha da hoş bi görünüm kazanıryerimseniben

aynı bende böle olmuştm platin yaptırırken diplerim turuncu kalmıştı 15 gün sonra tekrar yapıcaklardı ama boyattıktan 2 gün sonra diplerim fışkırdığı için oryalden dolayı anında kahveye boyattım böle daha çok memnunum

Nerde yaptirdin kesimin güzelmis:)))

Bence elletme birak böyle, tutuncular cok belli degil gibi.

Ya ben bu rengi beğenmiyorum canım yaaaa benneyaptımki
Ama saçların çok güzell

ilginize teşekkürler..Öncelikle benimde istediğim tam olarak bu renk değildi.gördüğünüz gibi turunculuklardan kurtulmak için küllü tonlarda bir renkle mi boyayayım yoksa tekrar röfle mi yaptırsam bu rengin üstüne ona karar veremiyorum.beğenilerinize sevindim kesimim için çok sağolunhihoyyytayrıca ben dipten direk başlayan sarıyı da pek tutmuyorum.dipler çıkınca sanki daha hoş görünüyor.dipler orealli hali bana göre hoş değil..

turunculaşma olmuş canım küllü biton boyarsan üzerine daha hoş oluryerimseniben

turunculaşma olmuş canım küllü biton boyarsan üzerine daha hoş oluryerimseniben

turunculuklar malesef hep gözüme batıyor.orealden ötürü tenimde de baya bi kızarıklıklar oluştu.1 hafta dinlenmeye aldım bakalım bu süre zarfında netleştiririm inşaallah fikrimi.Teşekkürler Denmurkaydirigubbakcemile5

bence biraz daha bekle ve daha sonra tekrar uclarına sarı attır emınem sarıların yogunlugu arttıkca istediğin renge ulasacaksın

Birinci resimde sacinin rengi daha farkli cikmis . 2.ve 3. resimlerde daha koyu ve turunculuklar belli.Ama bu sene turuncu modasi var ve kotude durmamis.Belki hep fonlu gezmen gerekecek ama guzel bir renk.Eger koyuya boyayip tekrar rofle attirmak istersen sacin kopar.Cunku rofle hele ki platin renge cevirme saci cok yipratir.Bende suan koyu renk kullaniyorum aslinda ben memnunum ama senelerdir sarisin olan birisi olarak etrafimdan cok elestiri aliyorum. Bencede sacinin toparlanmasini bekle mutlaka.

bencede çok güzel duruyo bende boyamnak istiyorum nasıl bu renk oluyo acaba:)))

bende kolestonun açıcısını kullandım saçlarım sündü aynı orealle açtırmış gibi olduuu mısır püskülü gibi ama palettenin kullanamdım saçlarım bakır tencere gibi rengi ama bende karamel tonu istiyorum biraz bakır biraz karamel olanından bi tutturamadım rengi inş açıcıyla 1 2 ton açıp tutturabilrim

bu arada saçların bence çok güsel olmuş biraz bekler derim zaten bi süre sonra o turuncular öle canlı turuncu kalmaz bu kadar platin istemişsin açtırmışsın küllü renge boyatsanda aklının bi ucunda sarı kalıcak tekrar bi gün isticeksin ve bu açılan saçların gidene kadar yaptırmaman gerekebilr kopmaması için... bence 1 2 rçflede düzelir daha çok kuaförün turuncuları paketlerse onlarda platine açılır diye düşünüyoerum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…