Resmen şoka girdim !!!! Ama ama

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
Buradan hangi şehirde oturduğumu sormayın. İş yerimde çalıştığım bir arkadaşımla konuşurken eskiden bir tarotcuya fal baktırdığını söylemişti, aradı işte bizim bulunduğumuz şehire gelicekmi die sorarken bana dedi bişeyler söylermisin die. Neyse ona telde baktı bende rc ettim banada 1-2 şey söylesin die.

İnanın beni hiç görmeyen biri evimin şeklini, ÇOCUKLARIMI EŞİMLE BENİM ÖZEL HAYATIMA KADAR BİLDİ. şimdi aklıma takılan şu bu kişiyi ben facemede ekledim bir daha aradı beni ben dedi senin ne kadar güzel biri olduğunu anlamıştım zaten. bunu kötü olarak söylemedi hissettim dedi sadece.

Şimdi aklıma takılan bu kişinin üç harflileri varmıdır, bizim bulunduğumuz şehire geldiğinde yada uzaktan bana bunlar musallat olabilirmi. Birkaç arkadaşım bana böyle söyledi kafam karıştı. Sizce olabilirmi????

Sanırım daha önce fal deneyimin olmadı pek.
Ben çok fal baktırmışımdır bunca zaman.
Hem tarif ederler, hem isim verirler, ağzın açık kalır.
Olağan yani. Ama buna karşın hiçbir dediği çıkmayan bir sürü falcı var.
Yani etkilenmek için yetmiyor artık bana göre.
Gelecek için dedikleri çıkmadıktan sonra beni , yaşadığım yeri, ilişkilerimi, etrafımdaki insanları tarif etse ne yazar...
Üç harfli mevzusuna gelince musallat olacağını düşünmem eğer varsa.
Ama asla "üç harflisi var bunun" diyemeyiz ki.
Bazılarının sadece hisleri çok güçlü oluyor, 3. gözü açık oluyor o kadar ...
Bu yüzden büyütülecek bir durum yok.

bazı falcılar sizin yaşamınızla ilgili, ve geçmişinizle ilgili yorumlar yaparak sizi etkilemeye çalışırlar. benim de başıma geldi. geçmişimle ilgili kimseyle paylaşmadığım birşeyler söyledi bana. hani atıp tuttu gibi bir durum söz konusu olamaz. ayrıntısı olan bir şeydi. şimdi o öyle birşey söyleyince ister istemez etkilendim, demek ki bunları bilebiliyorsa gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar diye düşündüm. ama öyle olmadı. nasıl bildi onu açıkçası ben de bilemiyorum, yetenek mi, 3 harfli mi bu konuda kesin bir fikrim yok. ama size tavsiyem dediklerinden etkilenmemeye çalışın, geleceğe dair dediklerine tamamen umut bağlamayın.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Yâ eyyuhellezîne âmenû innemel hamru vel meysiru vel ensâbu vel ezlâmu ricsun min ameliş şeytâni fectenibûhu leallekum tuflihûn(tuflihûne)

Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz

5 / MÂİDE - 90

sana musallt etmek isterse edebilir o kişi istediginde senden haber alabilir ben öyle biliyorum

Akşamm akşamm huylandım resmenn anlatmaktan hoşlanmıcam bişi söylemek zorunda kaldım kusura bakmayın
bu şekilde bi arkadaşım bi falcıya cok fazla takıldı sonunda kız kafayı yedi artık 3 harflilermi başka bişeymi bilmiyorum kurtulmak için gitmediği derman aramadığı yer kalmadı..benim size tavsiyem bu tarz seylerle fazla uğraşmayın derim hayat kader ne yazılmışsa o oluyor zaten önceden bilmenin veya yaşadıklarınızın size 3. bi sahıs tarafından anlatılmasının ne faydası olabilirki.....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…