- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- Konu Sahibi zayiflicim
Sporun yanı sıra' oluşan çatlaklar için mustelanın bakım yağı' var. Hamileliğim için çatlak kremi ararstırıken dikkatimi çekmişti. Sizde bir araştırın isterseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
contractubex krem tarzı birşey sanırım bakayım netten. Çatlaklarım yeni değilmaalesef
bendede birden kilo almakla oluşan çatlaklar var ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra rengi açıldı ama bana geçiceğini sölemişlerdi yani geçmiyomu en azından geçirmesede çatlakların görünümünü azaltan bişey yokmu of allahım ya
bu arada çatlaklar 1 senelik halamı bişey yapılamaz akıl verin
nekadar yeni mesela 1 yıl yeni sayılırmıYeni çatlaklar için bebe yağını öneririm, hemen geçiriyor ama eskiler için çözüm yok maalesef.. Sadece sporla sıkılaşırsan görünümü azalabilir.
1 yıl yeni sayılmaz. Ben farkeder farketmez doktorumun önerisi üzerine bebe yağına başlamıştım. Birkaç ayda geçti. Daha kırmızıyken iyi geliyor ama artık beyazlaşmış, yerleşmiş çatlak geçmiyor maalesef..nekadar yeni mesela 1 yıl yeni sayılırmı
Zayıflamak değil de sıkılaşmak önemli olan.. Ben zayıfım ama görünüyordu, squattan sonra sıkılaştı bacaklarım, görüntü kayboldu diyebilirim.malesef beyazlaşmış çatlakları yok etmek mümkün değil .Anca bayaa bir zayıflarsan onlarda incelmiş olur.