• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu resme bakıp yardım eder misiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Böyle boydan camlar ortamı olduğundan ferahlatıyor, güzelleştiriyor çok beğeniyorum. Mutluluk ile huzur ile oturursun inşallah yeni evinde arkadaşım..
Boydan camların perde ile kapatılmamasından yanayım, özelliği de kapatılıyor sanki
Mesela camlarının önünü koltuk masa ile kapatmayabilirsin, fransız cam diyorlar sanırım bu camlara ,stor ve katlamalı perde de şık duruyor gösteriyor kendini, seçeceğin model de önemli tabi
gündüzleyin içerisi gözükmesin diye de film kaplatabilirsin, onlarda model model kimisi güneş ışınları geçiriyor kimi geçirmiyor v.s.v.s. ..çok maliyetli de değil
hem film, hem stor perdeler, hem de önü açık fransız camlar, bir de pencerenden manzaran varsa süper muhteşem olur kaydirigubbakcemile5

benimde evimin salonu aynı cama ve kalorifer petekleri var,babam perde işi yaptığı için bi kaç model beğenmiştim ama babam alternatif olarak kruvaze perde yapabileceğini söyledi. istersen bi araştır.

benim de salonum aynı şekilde iki tarafında petekler var ben ip perde yaptırmaya karar verdim yanlarına da fon perde yaptırıcam çok şık durduğunu söylediler bakalım yaptırıp görücez buraya koyarım yaptırınca sana da fikir olur

Cnm benim saLonumda aynen böyLe.Ben stor perde kuLLanıyorum.Ve bence çok da şık duuruyoo

kaloriferi dusunursek canım kruvaze perde hoş olabilir.. altı stor dan katlamalı olur ..perde de yanlardan tutturmalı.. resimdeki gibi canım.. ısı kaybında olmaz böylece kapatmazsın petekleride..
kruvazeperdemodelleriqu.jpg

Back
X