• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama (RESİMLİİ) simsiyah hemde hint kınalı saçlarımı açtımm bakın bakalım :)

hulya132

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
20
0
16
Kayseri
ben saçlarımı siyah hint kınasına boyamıştım üzerine çikolata kahve yapmıştm ama bazı yerleri çok az tutmuştu geri kalan yerler hiiç tutmadı
saçlarım 1.resimdeki gibiydi 1. $IMG0368A2589.jpg

sonra lorealin saç açıcısını aldım 2kutu tamamen açıcı değil ama açma özelliği olan çok çok açık doğal sarı işte 2.resimdeki kutu 2. $images.jpg

onu saçımın tamamına aynı anda uyguladm diplerim iyi açıldı ama uçlar pek açılmadı siyahlıktan kurtuldu ama yine çok ton farkı oldu iste açtıktan sonraki resimlerim

3. $IMG0386A.jpg $IMG0383A.jpg $203,.jpg $IMG0390A.jpg $IMG0393A.jpg $IMG0394A.jpg $IMG0404A.jpg

bunlarda saçlarım uçları pek tutmadığı için siyaha yakın bir renk koyu kahverengi oldu
4. $IMG0392A.jpg $IMG0405A.jpg

beğendinizmi bakalım sizede fikir olur bide önerilerinizi alıyım uçlarıma tekrar bu boyadan uygulayımmı açılırmı sizce ve 2 hafta sonraya diplerimi açık sarıya uçlarınıda açık şampanya sarısına boyatcam uçlar koyu olduğu için çok ton farkı olmasın diye nasıl olur sizce tutarmı şimdiden ALLAH her öneri verenden RAZI OLSUNN (amin)

Cesaretine hayranım :))cnm benim saçda mavi syah 2 aydır neredeyse boyamıyorum, saçlarım omuzlarımda çikolata kahve yada karamel tonu boyatmak istedim kuaför 150 tl dedi. şimdilik beklemedeyim çok kararsızım acaba kendim evde açıp boyasam nasıl olurki :26:

benim saçımı açmak içinde kuaför 90 dedi üstüne bide boya parası istiyo bende kuaförde açtırmadm o yüzden kendim evde boyadım bu kullandığım palette falan gibi yada oriel gibi bi açıcı değil zaten netten araştırırsan açılma özelliği olan açık sarı seninkinide açar bence ilk kullanımda koyu olur belki ama siyahlık gider en azından iki kez uygularsan açılacaktır sonra istediğin renge boyarsın

Keşke uçlardan başlasaydın boyamaya ,biraz bekletip sonradan dipleri boyasaydın belki renk ayrımı olmazdı..
ama iyi cesaret..:34:

haklısın öyle yapmam gerekirmiş ama bilemedimki :/ boyadan tekrar alıp uçlarına sürsem sadece açılırmı sizce

ne bileyim canım..:45: 3-5 gün sonra deneyebilirsin..son 5 dk.tekrar diplere de sür yıka..eşitlensin

Back