Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi hafif bi çizgi ama hangi marka testEki Görüntüle 3582001 Bugün ilişkiye gireli 11.günüm adetime 5 gün kaldı test yaptım ama sol tarafta bi çizgi var gibi o testin kendiliğinden mi yoksa silik çizgi mi
Erken gebelik testi hangi marka hiç hatırlamıyorum hemen yapıp attımVar gibi hafif bi çizgi ama hangi marka test
Sol tarafta başlangıç yerinde tamBen göremedim
Çizgi gördm ama çok silik markalara göre değişiyor o yüzden regl 2 gün kala falan tekrar yapın benceErken gebelik testi hangi marka hiç hatırlamıyorum hemen yapıp attım
Dalga geçmeyin lütfen varmı orda psikolojik olarak bana mı öyle geliyorAa gördüm yapın hemen bi test dahaaa çok heycanlı
Yokmu cevap vericek arkadaşlrEki Görüntüle 3582001 Bugün ilişkiye gireli 11.günüm adetime 5 gün kaldı test yaptım ama sol tarafta bi çizgi var gibi o testin kendiliğinden mi yoksa silik çizgi mi
Ben göremedim canım o bahsettiğinde başlangıç yeri beyaz bi çizgi gibi bişey. Pembe ve ortalarda olması lazımEki Görüntüle 3582001 Bugün ilişkiye gireli 11.günüm adetime 5 gün kaldı test yaptım ama sol tarafta bi çizgi var gibi o testin kendiliğinden mi yoksa silik çizgi mi
Ne dalgası böyle bir şeyle dalga geçilir miDalga geçmeyin lütfen varmı orda psikolojik olarak bana mı öyle geliyor
Kan verdiniz mi sonuç nedirEki Görüntüle 3582001 Bugün ilişkiye gireli 11.günüm adetime 5 gün kaldı test yaptım ama sol tarafta bi çizgi var gibi o testin kendiliğinden mi yoksa silik çizgi mi
Hayır vermedim başlangıç cizgisi demişlerKan verdiniz mi sonuç nedir
Bozuk olduğunu nerden anladınız peki belki gerçekten negatifBu test bozuk - görünende negatif . Testi tekrarlayın
Teşekkür ederim inşallah siz cizgiyi gördünüz mü peki o başkangıç çizgis mi oluyorAzıcık daha sabredin adet gününden sonra tekrar yapın , kalbinizde ki olur inşallah![]()
Silik çok minik bi çizgi gördüm bende testi yenileyin isterseniz bi ..Teşekkür ederim inşallah siz cizgiyi gördünüz mü peki o başkangıç çizgis mi oluyor
Renk salmış pembeBozuk olduğunu nerden anladınız peki belki gerçekten negatif