- 5 Aralık 2022
- 57
- 10
- 8
- 31
- Konu Sahibi alpinannesiii
16 haftalık hamileyim Kusura bakmayın idrar veriyorum enfeksiyon çıkmıyor çamaşırım sürekli ıslak ara ara da böyle akıntı oluyor sebebi ne olabilir ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimli yazıyor tiksiniyorsunuz girip bakmayınE yuh ama
Resimli yazıyor tiksiniyorsunuz bakmayınIgrenc
Yok degil diyor isen,git komsunun kapisini sor ve göster
Hadi git karsi komsunaResimli yazıyor tiksiniyorsunuz bakmayın
Sorun zaten resimli yazıp yazmamasi değil ki. Yetişkin bir kadının anonim olsa bile bu tarz bir görüntüyü atması. Siz kadın doğum doktorunuz olsa ona böyle bir görüntü atabilir misiniz öyle düşünün.Resimli yazıyor tiksiniyorsunuz bakmayın
Üslubunuza dikkat edin beğenmiyorsanız bakmazsınızHadi git karsi komsuna
Bugüne kadar ilk kez mi akıntınız geldi ? Hayatınızda ilk kez mi taharet alıp, cinsel organınızı sildiniz ? Her akıntı enfeksiyon demek değildir.16 haftalık hamileyim Kusura bakmayın idrar veriyorum enfeksiyon çıkmıyor çamaşırım sürekli ıslak ara ara da böyle akıntı oluyor sebebi ne olabilir ?
Bende de böyle akintilar var normal olduğunu düşünüyorum enfeksiyon olmayınca.Resimli yazıyor tiksiniyorsunuz bakmayın
Teşekkür ederim cevabınız için yürümeye korkar oldum sürekli ıslaklık hissediyorum bir de böyle akıntı gelince birkaç kez çok rahatsız oldumBende de böyle akintilar var normal olduğunu düşünüyorum enfeksiyon olmayınca.
Bunu ben de hep yapıyorumHer seferinde resimli yazıyor girme,bakma, kaşınma diyorum yine giriyorum. Bu akşam da midem bulandı çok şükür. Yönetime önerim var resim yuklemdiginde yayinlanmadan önce yonetimin onayından geçsin
Sağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah bu akintılar sıkıntı olmaz bence.Teşekkür ederim cevabınız için yürümeye korkar oldum sürekli ıslaklık hissediyorum bir de böyle akıntı gelince birkaç kez çok rahatsız oldum
İnşallah bir kanamam oldu ondan sonra sürekli tedirginim doktora gidiyorum testleri yaptırıyorum bir şey çıkmıyor ama insan bir kere korku yaşayınca hamileliği zor geçiyormuşSağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah bu akintılar sıkıntı olmaz bence.
Rengi ne renk sari veya yesilse hem idrar enfeksiyon hem vajinal baktirin16 haftalık hamileyim Kusura bakmayın idrar veriyorum enfeksiyon çıkmıyor çamaşırım sürekli ıslak ara ara da böyle akıntı oluyor sebebi ne olabilir ?