• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli vajinal akıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpinannesiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
57
10
8
31
16 haftalık hamileyim Kusura bakmayın idrar veriyorum enfeksiyon çıkmıyor çamaşırım sürekli ıslak ara ara da böyle akıntı oluyor sebebi ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öff ya akıntınızıda atmayın ya !
Doktora sorun burası hastanemi ?
Resimli yazsan bile atma yani hiçmi kendinize saygınız yok bunu atıyorsunuz ?

Kurallara aykırı bu görseller, siz resimli yazdınız diye bi anda haklı olmuyorsunuz maalesef.
Neyse enfeksiyon yoksa yoktur hamilelikte akıntı artar zaten

16 haftalık hamileyim Kusura bakmayın idrar veriyorum enfeksiyon çıkmıyor çamaşırım sürekli ıslak ara ara da böyle akıntı oluyor sebebi ne olabilir ?
Bugüne kadar ilk kez mi akıntınız geldi ? Hayatınızda ilk kez mi taharet alıp, cinsel organınızı sildiniz ? Her akıntı enfeksiyon demek değildir.

Konu başlığına resimli ( ki doğrusu fotoğraf ) yazınca; bu, siteye istediğiniz her görseli yükleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.

32 yaşında, profilinize göre öğretmen, 1 çocuk annesi, 2.çocuğuna hamile yetişkin bir kadınsınız. Bu konuyu ve görseli kendinize yakıştırdınız mı ?

Her seferinde resimli yazıyor girme,bakma, kaşınma diyorum yine giriyorum. Bu akşam da midem bulandı çok şükür. Yönetime önerim var resim yuklemdiginde yayinlanmadan önce yonetimin onayından geçsin 🤔

Bende de böyle akintilar var normal olduğunu düşünüyorum enfeksiyon olmayınca.
Teşekkür ederim cevabınız için yürümeye korkar oldum sürekli ıslaklık hissediyorum bir de böyle akıntı gelince birkaç kez çok rahatsız oldum

Sağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah bu akintılar sıkıntı olmaz bence.
İnşallah bir kanamam oldu ondan sonra sürekli tedirginim doktora gidiyorum testleri yaptırıyorum bir şey çıkmıyor ama insan bir kere korku yaşayınca hamileliği zor geçiyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X