Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba daha çok yenisiniz inecektir zamanla böyle kalmaz ilk zamanlar şekil bozukluğu normal ikisine aynı cc mi takıldı yada sağ memeniz sola göre daha mı küçüktü öncesinde
Merhaba daha çok yenisiniz inecektir zamanla böyle kalmaz ilk zamanlar şekil bozukluğu normal ikisine aynı cc mi takıldı yada sağ memeniz sola göre daha mı küçüktü öncesinde
Merhaba, Ikiside aynı cc 295 evet sağ memem de minimal bir küçüklük vardı.tabi diklestirme de yapıldı sağ memeden 35gr sol memeden 45gr çıkarma yapılmış.
Merhaba benim 40. Günüm ve ilk günlerde benim de sol memem daha yukardaydı ben de acaba kayma mı oldu bir eşitsizlik mi oldu diye doktoruma sordum ve ödemden olduğunu söyledi ve şu an ödemler inince normale döndü
Merhaba tatlım ben de 3. günüm meme protezi aynı sençn ölçün 295 cc ve aynı dikleştirme oldum. şuan böyle görünüyor. yandan da dikdörtgen gibi. psikolojim çok bozuk sizin nasıl oldu üzerinden zaman geçmiş? revizyon oldunuz mu ? yoksa herşey normale döndü mü ? çok önemli benim için
Mehraba, Reviziyon olmadim bur ay sonra dr bey görüsmem var yurt dışında oldugumuz için dr bey almanyaya gelince grüße biliyorum evet biraz inne oldu açıkçası 100% dedigim gibi olmasada su an amaliyat olmayi düsünmuyorum