• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Meme büyütme fikirlerinize ihtiyacım var

melisasultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba bende yillardir bu konulari okuyorum bitkisel seyler masajlar egzersizler hiçbir ise yaramadi bu sabah yakin bir arkadasimin operasyon geçirdiğini öğrendim ve yine cesaretlendim :KK48: boyum 163 cm 47 kgyim ölçülerim göğüs alti 70 cm meme ucu 77 cm bel 58 kalca 84 , 23 yaşındayım :KK1:istanbulda okmeydani eğitim araştırma hastanesinde doc.dr.özay özkayaya 4 5 bin tl gibi bir ücrete ameliyat olmus arkadasim cok memnun . Sizce devlet mi özel mi tercih etmeliyim maddi olarak cok güçlü degilim. resimleri albume ekledim takip ederseniz görebilirsiniz carsamba gunu muayene olmadan biraz fikirlerinizi almak istiyorum . Meme ucu ,kas alti düşünüyorum bekarim ilerde sikinti olur mu ailemin haberi olmayacak sadece 2 arkadasim bilecek bu yuzden ne kadar az iz kalırsa benim icin o kadar iyi neler önerirsiniz ? Teşekkür ederim herkese ❤❤❤❤

eğitim araştırma hastanesinde ben olsam olmazdım çünkü her şeyin ilkini orda deniyorlar üstelik meme ucu eğitim amaçlı kendimi kullandırtmazdım normal devlet hastanesine gidin lütfen bu benim kendi fikrim.

Doktora bir arkadasim yönlendirdi ay ins ole bisi olmaz :KK43:
meme ucunu özeldekiler bile pek yapamıyo bilmiyorum dr unun yaşına bak 40 tan fazla ise bir şey diyemem gerçekten genç olup devlette ehlileşip özele geçem çok daha geçen yıl şişli etfalde birisi koltuk altından damla yaptırmıştı dönmüştü him koltuk altı mikro cerrahiye girior hem damlaydı bende kendim bizzat gitmiştim şişli etfale hoce o gün yoktu asistan kendisi bana dedi ki hesap yaptı şu şu kadar bu bu kadar 5.5 tutuyordu senin yerinde olsam özelde olurum çünkü biz bu tür ameliyatları çok sık yapmıyoruz sadece geleni geri çevirmiyor hocalarımız demişti zaten aynı gün iki dr ile daha görüşmüştüm son dr umda karar kıldım

izsiz diye bir şey yok izim mevcut sol meme ucum daha iyi saga göre ama bi iki metreden anlaşılmıyor ancak tamamen izsiz diyemem.
Zamamla daha da düzelir ins canim.madecasol mu ne ole bi ilac var kardeşim ameliyat izine sürmüştü çok iyi gelmisti.ben drla henuz gorusmedim ama ozele param yetmez diye düşünüyorum :( bu hocaya da arkadaşım yönlendirdi ama devlet diye kesin karar verirsem tabi ki gezerim . arzum77 arzum77 nin yazdıklarına bakarak sadece, hasan findik hocaya yaptırmak istemiştim ama cok tuzlu olur diye kaldi oylece. Senin kas alti miydi cok mu agrili bir süreç yani evde tek kalacağım mesela idare edemem mi :(

Zamamla daha da düzelir ins canim.madecasol mu ne ole bi ilac var kardeşim ameliyat izine sürmüştü çok iyi gelmisti.ben drla henuz gorusmedim ama ozele param yetmez diye düşünüyorum :KK43: bu hocaya da arkadaşım yönlendirdi ama devlet diye kesin karar verirsem tabi ki gezerim . arzum77 arzum77 nin yazdıklarına bakarak sadece, hasan findik hocaya yaptırmak istemiştim ama cok tuzlu olur diye kaldi oylece. Senin kas alti miydi cok mu agrili bir süreç yani evde tek kalacağım mesela idare edemem mi :KK43:
benim dr umda hasan fındık kas altı sıfır ağrım vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-meme-buyutme-ameliyati-hasan-findik.749303/

burda konumda anlatmıştım belki 56. kez yazıyorum okuyanlar bıkmıştır ama ameliyatım iptal olduğunu sanmıştım ellerimle memelerimi yoklayarak anladım ameliyat oldugumu ağrısız olmasının sebebini bilemiyorum belki dr umdan belki benim bu ameliyatı çok çok istememdendir ya da yeni teşhis konulan bi hastalığım var Fibromiyalji ondan da olabilir :)

ben kötülemek adına yazmadım yukarıdaki şeyleri yanlış anlamanı asla istemem arkadaşın ameliyat mı olmuştu o dr a devlet ile özel arasında pek fark yok burda özele 4bin verende vak devlete 6 verende

benim dr umda hasan fındık kas altı sıfır ağrım vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-meme-buyutme-ameliyati-hasan-findik.749303/

burda konumda anlatmıştım belki 56. kez yazıyorum okuyanlar bıkmıştır ama ameliyatım iptal olduğunu sanmıştım ellerimle memelerimi yoklayarak anladım ameliyat oldugumu ağrısız olmasının sebebini bilemiyorum belki dr umdan belki benim bu ameliyatı çok çok istememdendir ya da yeni teşhis konulan bi hastalığım var Fibromiyalji ondan da olabilir :)

ben kötülemek adına yazmadım yukarıdaki şeyleri yanlış anlamanı asla istemem arkadaşın ameliyat mı olmuştu o dr a devlet ile özel arasında pek fark yok burda özele 4bin verende vak devlete 6 verende
O devlete olmuş canım yani dr akrabasi o yapmis. Ozel ya da devlet değil de dr iyi olsun, ilgili olsun istiyorum . Butcem de kisitli . Konunu okuyacagim hemen . Ne guzel ne sanslisin herkes agladik olduk bittik diyor. Birde kas alti daha sert olur diyorlar seninkiler yumusak mi . Benim elledigim bugünku meme yumusak evet ama tamda meme gibi degildi yani tecrubeli biri dokunsa anlardi silikon olduğunu. Seninkiler nasıl canım ? :oops:

O devlete olmuş canım yani dr akrabasi o yapmis. Ozel ya da devlet değil de dr iyi olsun, ilgili olsun istiyorum . Butcem de kisitli . Konunu okuyacagim hemen . Ne guzel ne sanslisin herkes agladik olduk bittik diyor. Birde kas alti daha sert olur diyorlar seninkiler yumusak mi . Benim elledigim bugünku meme yumusak evet ama tamda meme gibi degildi yani tecrubeli biri dokunsa anlardi silikon olduğunu. Seninkiler nasıl canım ? :oops:

yumuşak ama asla normal meme kadar olmaz çünkü meme yağ ve meme dokusundan oluşur yağ hafif ve yumuşaktır meme dokusu ise ağır ve Serttir genelde de yağ dokusu fazla olanların memeleri büyük olur bu yüzden onlarınki çok yumuşaktır mevcut kas dokusuda asla yağ kadar yumuşak olmaz biz istesekte istemesekte bazı kol hareketleri ile gögüs kaslarını çalıştırıyoruz. tecrübeli biri ne olursa olsun kas altı ameliyatı anlar sadece mevcut dokusu olup kas üstü yapılan memeyi anlamayabilir. insanı rahatsız edecek bir sertlik söz konusu değil

Ooo Allah anali babali büyütsün . Benim çocuğum olsa emzircek meme bile yok Ahaha
canım benim göğsüm sıfıra sıfır alttan ve üstten ölçünce 2 cm farkediyor yani yok. ama doğumdan sonra öyle bir sütüm oldu ki anlatamam. göğüs büyüklüğü ile hiç alakası yok sütün. enazından bunu bil için rahat etsin:)

Arkadaslar merhaba bende yillardir bu konulari okuyorum bitkisel seyler masajlar egzersizler hiçbir ise yaramadi bu sabah yakin bir arkadasimin operasyon geçirdiğini öğrendim ve yine cesaretlendim :KK48: boyum 163 cm 47 kgyim ölçülerim göğüs alti 70 cm meme ucu 77 cm bel 58 kalca 84 , 23 yaşındayım :KK1:istanbulda okmeydani eğitim araştırma hastanesinde doc.dr.özay özkayaya 4 5 bin tl gibi bir ücrete ameliyat olmus arkadasim cok memnun . Sizce devlet mi özel mi tercih etmeliyim maddi olarak cok güçlü degilim. resimleri albume ekledim takip ederseniz görebilirsiniz carsamba gunu muayene olmadan biraz fikirlerinizi almak istiyorum . Meme ucu ,kas alti düşünüyorum bekarim ilerde sikinti olur mu ailemin haberi olmayacak sadece 2 arkadasim bilecek bu yuzden ne kadar az iz kalırsa benim icin o kadar iyi neler önerirsiniz ? Teşekkür ederim herkese ❤❤❤❤
Cnm kas alti bir hafta yardim ve istirahat gerektiren bir operasyon.nasil gizliceksin ailenden.devlet hastanesi mevzusuna gelince ben ilk ameliyatimi devlette oldum.hicbir sorunum olmadi.mentor marka protez takilmisti.devlet de olsa özel de olsa yapilan işlem ayni.sorun olmaz diye dusunuyorum.

Zamamla daha da düzelir ins canim.madecasol mu ne ole bi ilac var kardeşim ameliyat izine sürmüştü çok iyi gelmisti.ben drla henuz gorusmedim ama ozele param yetmez diye düşünüyorum :KK43: bu hocaya da arkadaşım yönlendirdi ama devlet diye kesin karar verirsem tabi ki gezerim . arzum77 arzum77 nin yazdıklarına bakarak sadece, hasan findik hocaya yaptırmak istemiştim ama cok tuzlu olur diye kaldi oylece. Senin kas alti miydi cok mu agrili bir süreç yani evde tek kalacağım mesela idare edemem mi :KK43:
Cnm meme ucu olayi bekar bayanlar icin riskli bence.sinirlerin ve sut kanallarinin en yogun oldugu bu bolgede her cerrah başarili sonuclar cikaramiyor.benim fikrimi sorarsan meme alti kesisi olmani tavsiye ederim.gozukmeyen bir yerde ve zamanla siliklesiyor zaten.ayrica kas alti ameliyatinda meme alti kesisinden cebi hazirlamak daha kolay cerrahlar icin.bu riske girme derim.agri esigin cok yüksek olsa da kendi kendini en az 3 gun idare edemezsin.ben ilk iki gun kilodumu indirip cekemedim.cok zorlanirsin.yatip kalkamazsin tek basina.

Back
X