Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

İlk sıradaki 2. makyaj benim de favorim oldu. Çok güzel olmuş.
Nudelar da süper.
Ellerine sağlık güzeller güzelim. opuyorumnanaktan

Şeniz valla bıse surmuom kızz banyoda peelıng yapıyorum yuzume bde kese okdr..
nemlendırıcı arkasından max factor ustunede teracota pudra gecıyorum allık fırçasıyla okdr sempatiksalakcinni nudeler senın ıcındı zaten bal böcegım demı moooreeeemmm:lepi:
çok beğendim canım hepsi de çok güzell nude makyajlara bittim zatenhihoyyyt
vanılyam karamelım Şeniz
Hepsi çok hoş ama dördüncü resme öldüm bittim ben:asigim:
O nasıl bir bakış nasıl bir doğal güzellik:1hug:
ayyyy :kedi:kızardımmm zemuszemus
hepsi de çok güzel olmuş miriana çook beğendim:lepi:

kraliçemmmŞeniz

İlk sıradaki 2. makyaj benim de favorim oldu. Çok güzel olmuş.
Nudelar da süper.
Ellerine sağlık güzeller güzelim. opuyorumnanaktan
evet denızci kız makyajı o bayanssulusmile tesekurederım tatlışlerım yaasempatiksalakcinni

ilk iki resimdeki makyajlarda göz altlarına aydınlatıcı mı sürdün yoksa beyaz far mı canım?çok doğal durmuş.. a.s..okuldaki süslü kızlarda da görüyorum göz altlarını böyle beyaz beyaz ama onlarda böyle güzel durmuyor

vanılyam ben aydınlatıcıyı yogun kullanmam ancak orda bronz pudrayı cok surdugumden on plana cıkmıs..benım kullandıgım golden rose ruj şeklınde olan gözaltı kapatıcısı..ne cok beyazını ne cok sarısını aldım..
bülo gbı surenlerı sevmıyorum hıc ..ama bronz makyaja cok yakışıyor dogrusu Şeniz

Umarim elestirilerede aciksin. Gercekten cok güzel yüzün var yakisiyor makyaj sana ama bence gözlerine siyahligi cok fazla kullaniyorsun özelliklede göz üzerine ve göz icine cektigin siyah tonlar cok ama cok fazla biraz daha ince ve göz icine cektigin sürmeyi daha aza indirirsen yada beyaz sürme kullanirsan gözlerinin güzelligi dahada ortaya cikicaktir ve makyaj dahada güzel gözükecektir tabi gözlerin daha cekici duracaktir Ama tabi zevkler ve renkler tartisilmaz bu süphesiz bir gercek ben öyle tercih ediyorum gözdeki makyaji umarim bana sinir olmamisindir :)

şeker sey nıye sınır olayım sanaa :)))
oncelıkle tum resımlerımı ıncelemedıgın ıcın bıraz kızdım okdrklava:

35 cı sayfalara bak bıde bundan oncekı sayfalarda nude makyajlar var...
sen ılk sayfaya bakmıssın dırekt guzelım o ozel gun makyajıydı..sureklı kara kara gezmıyorumm-tatlicadiarzu-

optuımmmvereliniortak yıne beklerımŞeniz

yerım senı bebegım mor farla baslama..mor rısklı renktır..benım bırde puf nokta topıgım var resımlı makyaj stıllerınde..orayada bak..once açık renk far sur gozune sonra cukur kısmına koyu renk sur ..yanı bır ıkı ton koyusunu

Hoşgeldin canım. Uzun zamandır yoktun. Yeni makyajlarını bekliyoruz. :))

Ben de bir şey sormak istiyorum sana. Eyeliner sürünce gözümün üstüne, yanma oluyor bende.
Önceden olmuyordu aynı eyelinerı kullanıyorum hala ama bu kez oluyor. Tabi geçiyor biraz zaman sonra ama tuhaf geldi bu durum bana. Bu konu hakkında herhangi bir fikrin var mı?

benım goz rengım yesıl hanngı renklerı onerırsın bırde hangı markaları canım yardımcı olursan sevınırm tatlım

canım aynı şey banada oluyor dayanılmaz bi yanma değil ama bende anlam veremiyorum nedeni ne olablir ki acaba?:18:

hosbulduk bebegım artık tam yuz resmı eklemıcem yalnız...buyuk ıhtımal goz makyajı olacak artık..
eyelıner bı ara bendede yapmısdıbıkac neden olabılır
ornegın tarıhı gecmıs,urun bozulmus olabılır
gozkapagın tahrıs olmus olabılır bır sure kullanma derım
benım goz rengım yesıl hanngı renklerı onerırsın bırde hangı markaları canım yardımcı olursan sevınırm tatlım
yesıl goze kahve murdum bakır gulkurusu farlar guzel olur ayrıca mavı farda cok yakışır cnm farda flormar,golden rose kullanıyorum ben..lancome de guzeldır
[

Son düzenleme:

Canım büyük ihtimalle tahriş oldu sanırım. (O tahrişin nedeni nedir onu da bilemiyorum tabi.)
Çünkü aynı ürünü birkaç gün öncesinde kullanırken sorunum yoktu. Sonradan oldu. ://

son donemlerde uykusuz kaldıysan yada bır sure agladıysanda olur cnm...goz kapagımız ıncecık bır dokudur bebek poposu gbı tahrıs olmaya elverişlı e en dıp kısmına uygulanan kımyasal madde zıft mısalı halıyle olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…