- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Çok güzel bir makyaj olmuş
Canım benim ben Avon'dan krem far aldım. Öncesinde bilmiyordum krem olduğunu. Toz far olduğunu düşünmüştüm. :/ Renkleri harika ama çok hafif bir ışıltı vermesi dışında bir şeyi yok. :/ Renklerin yoğun görünmesini istediğim için fazla fazla sürdüm, bu kez de göz kapağımın ortasında toplandı far ve kötü göründü.Boşa gitmesini de istemiyorum. Nasıl kullanabilirim krem farı bir önerin var mı? Daha yoğun ve toplanmadan durması için?
evet flormarın canım benımde bttı gene alıcam okdr kalem denedım hıcbırı onun kadar dudagımı guzel yapmadı hem renk hem doku superdırhihoyyytcanım ilk sayfadaki dudak kalemini çok beğendim bende böyle doğal tonlarda dudak kalemi almak istiyorum ruj olarak kullanmak için. hem de mat duruyor çok güzeldelikafadulden
yaa onlar nasıl dudaklardır öyle yaaakafamçokkarıştı
yani erkek olsam var ya çok koşardım peşindedelikafadulden
sadece dudaklar değil tabi,komple bir güzellik abidesisin...şu sitede bir sana birde nil'e hastayım....ikinizinde yüzü çok karakteristik,çok çekici.....
dediğim gibi makyaj konusunda yetenekli değilim öyle çok ama sizin topiklerde görsel şölen yaşıyorum,daha çok onun için takip ediyorum desem yalan olmazsempatiksalakcinni arada da verdiğiniz pratik bilgilerden yararlanıyorum işte o...yoksa senin gibi nil gibi makyaj yapamam ben.....:çok üzgünüm:
ellerine sağlıkk datlumma.s.
eyelınerde flormar dıamonds tercıhım dıplıner kullanmıyorum ama bu marka ıyıdır bebegım.
sımdılık sorun yok bal gozlumbayanssulusmilecanoo naberr geçiyodum asayiş berkemal mi bakem dedim
gebermeyesıce cok guldummm:roflol:
gücülü burdayım gelde benı al-tatlicadiarzu-
polıs yoldayım gel beni al-tatlicadiarzu-
goyfördeydım benım olasıcakötükedihüso