Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

Çok güzel bir makyaj olmuş

Şeniz

bana da hedıye geldı cosmoturkten orıflame palet krem ..ben onlarınası kullanıyorum bılıomusun bebegım ,goz kapagıma pudra surup ustune krem far suruyorum boylece kalıcı oluyor ve topaklanma yapmıyor deneyebılırsınopuyorumnanaktan

canım ilk sayfadaki dudak kalemini çok beğendim bende böyle doğal tonlarda dudak kalemi almak istiyorum ruj olarak kullanmak için. hem de mat duruyor çok güzeldelikafadulden
evet flormarın canım benımde bttı gene alıcam okdr kalem denedım hıcbırı onun kadar dudagımı guzel yapmadı hem renk hem doku superdırhihoyyyt

dudaklarım kucuktur bebegımsempatiksalakcinni ama bırazcık dolgunbayanssulusmile

kendımı cok guzel bulmam ama yonlu bır yuzum oldugu ıcın şanslıyım bazende dezavantaj sureklı degıstımı soyluyorlar iş arkadaslarım bıle tanımıyor bazen beni hatta aılem sempatiksalakcinni

yapamam dıye bırsey yok pratıkle oluo bende annemın karnından far paletı ıle dogmadımlmaz:

bu arada begenını anlıyorum ama benı o arkadasla aynı kulvara sokmazsan sevınırım..yanlış anlaşılsın ıstemem ama kendısının topıgımde adı gecsın ıstemıyorum.
benı ayrı onu ayrı tut zemuszemus

mirianacım bana tavsiye edebilicein eyeliner dipliner markaları istiyorum senden önerilirini bekliyorum canım

gebermeyesıce cok guldummm:roflol:
gücülü burdayım gelde benı al-tatlicadiarzu-
polıs yoldayım gel beni al-tatlicadiarzu-
goyfördeydım benım olasıcakötükedihüso

gebermeyesıce cok guldummm:roflol:
gücülü burdayım gelde benı al-tatlicadiarzu-
polıs yoldayım gel beni al-tatlicadiarzu-
goyfördeydım benım olasıcakötükedihüso

gebermiyesice ibili her allahin günü goyförde ne ediyon lan sen alsanaalsanasmile

sempatiksalakcinni giz ibili paletlerim geldi ortalikta yoksun sunum edeceeedim sana cikaman artik 350 saat goyförden :mymeka: süslüüüüüüüü böcük :dilcikar:

hegrun kuaformu tüüüüüüü insaafa gel ayda bıkere gdıyorummmkafamçokkarıştı fön bıle cektrmıom bennn hıhhhhhhhhhmirmirmirmir

paletlerını gürdükk gule gule kullan bana yollada makyaj yapım:icecream:

ilk sıradaki 2.resime bayıldım:asigim:
allah'ın süslüsü seni:smiley-cool: kokoşum benim,o nasıl bir tendir ya
ne sürüyosun olum tenine çabuk söyle:mymeka:
nude makyajınıda çok beğendim hacıkaydirigubbakcemile5 güzellik abidem benimŞeniz

Hepsi çok hoş ama dördüncü resme öldüm bittim ben:asigim:
O nasıl bir bakış nasıl bir doğal güzellik:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…