Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

ben şu anda bu üçünü kullanıyorum arkadaşlar içlerinden en çok sevdiğim ise CK 2 U

Son düzenleyen: Moderatör:
Teklifin icin tesekkürler psoriasis a.s
Her insanin zevki farkli iste. Bende oldukca cok begeniyorum kokusunu :)

bunlarda benim lacoste touch of pink setim vücut losyonum duş jelim bunları kullandıktan sonra parfümü sıkınca 3 gün o parfümün kokusuyla dolaşıyorum kızlar çok ama çok güzel bir kokusu var bayılıyorummmmmmmm ve bayıltıyorummmmkaydirigubbakcemile3

bu resim koyma işini bi becermiyom yamirmirmirmir benim vazgeçemediğim tek koku var lancome poem ark hepinize öneririm byle kalıcı bi koku yok hep onu kullanırım imzam gibi vallayerimseniben

Canlarım K.K ana sayfasında sorular-sorunlar bölümü var. Ordan sık sorulan sorular kısmını açın. Foruma Resim ekleme kısmını göreceksiniz orada anlatılıyor. Imageshack.us internet adresinden ekliyorum ben

ben de yapamıyorum ya benim parfümlerimde
chanel allure
armani diomands
chanel coco mademmoisella
loewe quizas

Harika bir koku ben de yok biraz tuzlu fiyatı ama ilk fırsatta almayı planlıyoruum

kızlar hep bu resmi eklemek istemişimdir kullanıdığım parfümler konusuna bende çok tuzlu olmasına karşı almamıştım amethystemi ama keşfettiğim site sayesinde sadece 25 tl ye aldım:) barkod koduna kadar yapmışlar ya adamlar evet çakma ama kokusu orjinalle birebir ama kalıcılık tabiki farklı orjinali 1 hafta kalıyor bu sadece 1 gün belki 2 daha bugün geldi elime ve geldiğinde sıkmıştım yarına hiç kalırmı bilemiyorum:1closedeyes:

arkadaslar ben suan usa'de yasiyorum mayista 1 ayligina tr'ye gelicem. biraz once internetten orijinal parfumlerin fiyatlarini karsilastirdim. Tr ile burasi arasinda cok fark var. Discount Perfume, Discount Cologne, and Discount Fragrances for less ve Discount Perfume, Cologne & Discounted Fragrances sitelerine bir bakin.

eger parfum isteyen varsa internetten siparis verip adres olarak benim buradaki adresimi verebilir ben de 7 mayista tr'ye gelirken getirir teslim edeim sizlere. ozelden de buradan da mesaj atabilirsiniz. izmirde yasiyor ailem ama ucagim istanbuldan aktarma yapiyor yani izmir ve istanbuldan olan arkadaslara direk elden teslim edebilirim. cogu arkadasima bu sekilde parfum getiriyorum. aklinizda bulunsun canlarim...

MeriSu parfümlerin çok güzel bir tek sen gerçek parfüm şişesi resmi koymuşsun tşk. a.s

kendi parfumlerimizi cekecegimizi bilmiyordum ben.. sahsen kulandiginiz sevdiginiz parfumlerin resimlerini ekleyin anlamistim ama sorun yok yerimseniben

parfum manyagi biri olarak en cok sevdiklerim sırnaşık şey

burdaki bazi arkadaslar gucci rush sevmediklerini yazmislar benim vazgecemiyecegim kokulardan biri :asigim:

Tabi burda resimler netden oldugu icin daha net a.s.

ha bu arada resim yok ama tavsiye edebilecegim parfumler:
dkny be delicious night, givenchy very irresistable, armani diamonds... memnun kalacaksiniz eminim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…