Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

Yasemin merhaba yorumu yazalı belkide yıllar geçti ama fuarda aldığını söyleyen birinin daha yorumunu okumuştum halen kullanıyor musun?hem herkezde olmayan bana ait olan hem de uygun koku olsun isteyince bu marka kafama yattı. Satışları devam ediyor mu birde koku nasıl çevreden aldığın tepkiler?

burberry classic nasıl bir koku janna.
çiçeksi mi vanilyalı mı? fragrantica da baktım ama baskın olarak meyveli denmiş. Hiç haz etmem meyve notalarından.
Meyve derken öyle big bubble gibi kokan meyve şekeri tarzı kokulardan değil. Meyve&Vanilya karışımı çok güzel bir koku. Geçen gün zara da bir koku denedim. Adı vanilla for a day ice cream di. Burberry classic ile baya benziyordu. Hatta dupesi olmuş diyebilirim:)

tamamen aynı seyleri yasamısz sanırım my burberyy bende cok almak istedim ama acıgını denedim bas agrısı yaptı bende hala arayıstymm 24 yasındaym bende şöle güzell ilgi cekenn grdgin ortam da kendini bellı eden ama herkesın bilmedigi bi koku arıyorm :))) siz buldunuz mu

mrb kullandıgınız da enn cok begenılen adı sorulan hangisi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…