- 25 Aralık 2009
- 1.652
- 1.193
-
- Konu Sahibi yaseminnnnn
Yasemin merhaba yorumu yazalı belkide yıllar geçti ama fuarda aldığını söyleyen birinin daha yorumunu okumuştum halen kullanıyor musun?hem herkezde olmayan bana ait olan hem de uygun koku olsun isteyince bu marka kafama yattı. Satışları devam ediyor mu birde koku nasıl çevreden aldığın tepkiler?Eki Görüntüle 527511 Eki Görüntüle 527509 Eki Görüntüle 527510 Eki Görüntüle 527508 Eki Görüntüle 527506 Eki Görüntüle 527507 Eki Görüntüle 527506 Eki Görüntüle 527507
Hep yabancı markalar kullanılıyor anladığım kadarıyla.Ama ben yeni keşfettiğim bir Türk markasının ürünlerini kullanmaya başladım ve son derece memnunum.2,5 yıldır piyasadaymış fakat ben yeni tanıştım.Şuanda Daly Fr Cerelia kullanıyorum,tam bir bahar kokusu ve fiyatı da uygun.Kalite olarak yabancı markaları da aratmıyor.
Eki Görüntüle 527500
burberry classic nasıl bir koku janna.Bunlarda benim şuan kullandığım cicişlerim. Daha bir bu kadarda evde var tabi orası ayrı
Eki Görüntüle 1341004 Eki Görüntüle 1341005
Eki Görüntüle 1341006 Eki Görüntüle 1341007 Eki Görüntüle 1341008
Meyve derken öyle big bubble gibi kokan meyve şekeri tarzı kokulardan değil. Meyve&Vanilya karışımı çok güzel bir koku. Geçen gün zara da bir koku denedim. Adı vanilla for a day ice cream di. Burberry classic ile baya benziyordu. Hatta dupesi olmuş diyebilirim:)burberry classic nasıl bir koku janna.
çiçeksi mi vanilyalı mı? fragrantica da baktım ama baskın olarak meyveli denmiş. Hiç haz etmem meyve notalarından.
calvin klein eternity ile gucci flora nasıl kokular ?Bunlarda benim yavrularım yakında coco matmazel de eklenecek . Eki Görüntüle 1820496
gucci flora cok hafif çiçek kokusu cok sevıyorumcalvin klein eternity ile gucci flora nasıl kokular ?
ne kadar bu parfüm nerden aldınız kokusu nasıl ??benim en sevdiğim bunlar.
özellikle chansondan vazgeçemiyorum. hihoyyyt
canm armanı mania nasıl ? neye benziyoo kokusu ne kadara almstn
bunlarr içinde en coook ismi sorulan iltifat aldıgınız parfümler hangiisi ??Bunlarda benim yavrularım yakında coco matmazel de eklenecek . Eki Görüntüle 1820496
tamamen aynı seyleri yasamısz sanırım my burberyy bende cok almak istedim ama acıgını denedim bas agrısı yaptı bende hala arayıstymm 24 yasındaym bende şöle güzell ilgi cekenn grdgin ortam da kendini bellı eden ama herkesın bilmedigi bi koku arıyorm :))) siz buldunuz mucanım cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Geçen akşam sevilde denedim bir kaç merak ettiğim parfümü ama hiç budur dediğim bir parfüm olmadı mesela büyük bir merakla kokladığım my burberry hayal kırıklığına uğrattı beni. jasmine de sadece kapağından kokladım fena gelmedi bileğime sıkmadığım için pişman oldum ama aklımda kaldı. İstiyorum ki çok ağır olmasın ama bulunduğum ortamda kokum hissedilsin birazda seçiciyim beğenemiyorum çok fazla. bu arada 23 yaşındaym:)
en en sevdiginzz hangisi :)) sıktıgınız zaman dkkatleri üzerine ceken parfüm desem ??
burberyy classic cook seviyormm .... escada da cok seviyorm peki kenzoo amor nasıl acaba canm bunları sewen onu da sewer mı :) ?Bunlarda benim şuan kullandığım cicişlerim. Daha bir bu kadarda evde var tabi orası ayrı
Eki Görüntüle 1341004 Eki Görüntüle 1341005
Eki Görüntüle 1341006 Eki Görüntüle 1341007 Eki Görüntüle 1341008
nerden aldınızz ne kadar o ?bu da benimkisi
küçükken biriktirdiğim kokulu kağıtlar gibi kokuyor
seviyorum
Eki Görüntüle 1023208
bunların içinde armanı si hariçç hangisi favori kokunuzzEki Görüntüle 1022131 Eki Görüntüle 1022133 Eki Görüntüle 1022134 Eki Görüntüle 1022135
Bu aralar bunlar... Yaz kis fresh kokulari seviyorum...
nerden bulabilirzz ne kadar acaba ?Bunlarda benden yeni aldigim kokusunu cok sevdim
Eki Görüntüle 1122871
hangisi daha kalıcı ?? fark edi,lirr
mrb kullandıgınız da enn cok begenılen adı sorulan hangisi acaba ??Eki Görüntüle 610197
victoria secret -plum drop
zara -essential
dkny - sweet
calvin klein - shock
versace - vanitas
bunlar evdekiler.
işyerinde de dolce & gabbana the one ve burberry -beat var.
ve çok pahalı olduğu için şu an alamadığım ama asla vazgeçmeyeceğim.
narciso rodriguez ve guerlain - magic
eğer d&p den açık alıcaksam da chanel chance, dior jadore ve armani mania
hangii parfümlerr sizinkının resim acılmadı merak etımParfümlerimi çok seviyorum :))Eki Görüntüle 728033
kullandıgınızda en cok ismi sorulan hangisi oluyor ??Bunlarda benimkiler, bir kac tanede D&P den alinmis parfum var bunlarin disinda..
Eki Görüntüle 355645