Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

bu gun ıkı tane daha parfüm aldım eskı kullandıgım kokulardı ama tekrardan aldım parfüm almak güzel ve pahallı bı hobi delikafadulden

Bunlar da benden olsun. Surrender'ı artık hiç kullanmıyorum. Elizabeth Arden'i de düğünde aldırtmıştım. Evde eserse kullanıyorum Miss O parfümümü de Escada Moon Sparkle'ın kokusuna çok benzettiğim için almıştım. Onu da arada kullanıyorum.

Sürekli kullandıklarım;
Idole, Idylle ve DKNY.

Son düzenleme:
bunlarda benim şuan kullandıklarım kullanmadıklarımı eklemiyorumm bayanssulusmile

chanel allure home edition balance, chanel change, chanel mademoıselle, tom ford black orchıd ,Versace Cyrstal Noir ,kenzo amor ve christian dior addict....

Son düzenleme:
bende de var versace cristal noır.. takasa koyma zamanı geldı artık.... sıkıldım

adaşım bu tom ford blac orchid dıkkatmı cektı nasıl bır koku tarıf edermısın

adaşım bu tom ford blac orchid dıkkatmı cektı nasıl bır koku tarıf edermısın

canım nasıl tarif etsem şimdi çok farklı bir koku baharatlı biraz hafif şekerli gibi böyle güneş yağınıda andırıyor bayanssulusmile 1 fıs yetiyor tüm gün biraz yoğun çünkü boshayallersmile ama denemeni tavsiye ediyorum.. karekteristik bir koku.. herkesin kullanabiliceği bir parfümde değil eyvahedigeldismile yani beğenen az beğenmeyen çok fazla ama erkekler çok beğeniyor haberiniz ola opuyorumnanaktan

bende de vardı tom ford..tom ford un yıkılan karızmasının hatrına aldım...takasta verdım gıttı....hıc begenmedm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…