Resimli kızlar bakarmısınız döküntü

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
216
Kızlar yaklaşık 5 gündür yeğenimin sırtı ve göğsü böyle 2. Gün Dr a götürdük Dr alerjik olabilir dedi bi şurup verdi yolladı eve yarın tekra Dr a götürücez sizce acaba ne bu kaşıntı ağrı vs yokmuş bu arada 10 yaşında

Eklentiler

• IMG_6485.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 224
Salgın var çocuklarda adı 6.hastalık diye geçiyor ama ateşle başlıyormuş 4-5 gün sonrada döküntü. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi çok geçmiş olsun

Salgın var çocuklarda adı 6.hastalık diye geçiyor ama ateşle başlıyormuş 4-5 gün sonrada döküntü. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi çok geçmiş olsun
Bugün çocuk dr aynı bu görüntüye alerji dedi, 2 gündür böyle şimdi de ateşi var, peki devamı nasıl

Bugün çocuk dr aynı bu görüntüye alerji dedi, 2 gündür böyle şimdi de ateşi var, peki devamı nasıl
Bizim ateşle başladı bebeğim 9 aylık. Hemen götürdüm doktoruna 4-5 gün ateş sonrası döküntü oluşabilir dedi döküntüden sonra geçiyormuş ama. Bizim döküntü olmadı kanda da viral bir enfeksiyon çıktı. Döküntüler olursa haberleşelim demişti. İsterseniz bir daha danışın çok geçmiş olsun bu aralar bu hastalık çokmuş çevremde de hep duyuyorum ya

Çok geçmiş olsun teşekkür ederim

6. Hastalık gibi duruyor bizde geçirdik herhangi ilaç vs verilmedi bizde 3 4 günde gecti

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım inanın ne yapacağımı bilmiyorum ama kasiniyoruz 5 yaşındaki oğlum ve ben eşimde kızım da ve büyük oğlumda yok bizim dirsekler göbek bilekler artık kasimaktan kanatiyoruz korkuyorum uyuz olabilir miyiz diye esim sen pirpirimlisin saçmalama diyor birine söylemeye de utanıyorum nerden geldi bu bilmiyorum nolur birşey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…