- 5 Aralık 2017
- 425
- 216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salgın var çocuklarda adı 6.hastalık diye geçiyor ama ateşle başlıyormuş 4-5 gün sonrada döküntü. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi çok geçmiş olsunKızlar yaklaşık 5 gündür yeğenimin sırtı ve göğsü böyle 2. Gün Dr a götürdük Dr alerjik olabilir dedi bi şurup verdi yolladı eve yarın tekra Dr a götürücez sizce acaba ne bu kaşıntı ağrı vs yokmuş bu arada 10 yaşında
Bugün çocuk dr aynı bu görüntüye alerji dedi, 2 gündür böyle şimdi de ateşi var, peki devamı nasılSalgın var çocuklarda adı 6.hastalık diye geçiyor ama ateşle başlıyormuş 4-5 gün sonrada döküntü. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi çok geçmiş olsun
Valla ne ateş ne başka birşey varmış sadece burun tıkanıklığı iyice araştırdık korona olunca da böyle olabiliyormuş yeni varyant şaşırdık kaldık ilkkez olduBugün çocuk dr aynı bu görüntüye alerji dedi, 2 gündür böyle şimdi de ateşi var, peki devamı nasıl
Bizim ateşle başladı bebeğim 9 aylık. Hemen götürdüm doktoruna 4-5 gün ateş sonrası döküntü oluşabilir dedi döküntüden sonra geçiyormuş ama. Bizim döküntü olmadı kanda da viral bir enfeksiyon çıktı. Döküntüler olursa haberleşelim demişti. İsterseniz bir daha danışın çok geçmiş olsun bu aralar bu hastalık çokmuş çevremde de hep duyuyorum yaBugün çocuk dr aynı bu görüntüye alerji dedi, 2 gündür böyle şimdi de ateşi var, peki devamı nasıl
Bilmiyoruz ki Dr hiç bahsetmediSalgın var çocuklarda adı 6.hastalık diye geçiyor ama ateşle başlıyormuş 4-5 gün sonrada döküntü. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun teşekkür ederimBizim ateşle başladı bebeğim 9 aylık. Hemen götürdüm doktoruna 4-5 gün ateş sonrası döküntü oluşabilir dedi döküntüden sonra geçiyormuş ama. Bizim döküntü olmadı kanda da viral bir enfeksiyon çıktı. Döküntüler olursa haberleşelim demişti. İsterseniz bir daha danışın çok geçmiş olsun bu aralar bu hastalık çokmuş çevremde de hep duyuyorum ya
çevremden de çok duydum bu aralar viral bir hastalıkmış bu.Bilmiyoruz ki Dr hiç bahsetmedi
Rica ederim sağ olunÇok geçmiş olsun teşekkür ederim
6. Hastalık gibi duruyor bizde geçirdik herhangi ilaç vs verilmedi bizde 3 4 günde gectiKızlar yaklaşık 5 gündür yeğenimin sırtı ve göğsü böyle 2. Gün Dr a götürdük Dr alerjik olabilir dedi bi şurup verdi yolladı eve yarın tekra Dr a götürücez sizce acaba ne bu kaşıntı ağrı vs yokmuş bu arada 10 yaşında
Maalesef 1 hafta olacak nerdeyse6. Hastalık gibi duruyor bizde geçirdik herhangi ilaç vs verilmedi bizde 3 4 günde gecti