• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(resimli )kızlaaaar yardım edin bi el atıverin:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela70
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
$1515045_692220374152245_350339908_n.jpg kızlar dün konu açtım fakat foto koyamamıştım lütfen yorumlarınızı esirgemeyinn :52::52: alyansımı değiştirme kararı aldım daha sarı olsun istiyorum.. sizden bu alyansım hakkında yorumlarınızı bekliyorum merak ediyorum değiştiriym mi sizcee ne dersiniz bu nasıl duruyor sizcee:42::42:

Benim beğendiğim türden bir alyans olmadığından değiştir derim :50:
Daha zarif bir alyans olabilir. Bu daha çok erkeklere giden bir model gibi geldi bana.. :31:

Benim beğendiğim türden bir alyans olmadığından değiştir derim :50:
Daha zarif bir alyans olabilir. Bu daha çok erkeklere giden bir model gibi geldi bana.. :31:

Dmi zarif değil yani.. bende beğenmiyorum ama hiiç bşy beğenemedim ki ben:)))

En güzeli klasik bombeli alyanslar hem asil şık zarif duruyor hemde kullanımı çok rahat değiştirmek istiyosanız eğer tercihiniz klasikten yana olsun bence :34:

Son düzenleme:
Ben daha yeni nisanlanmistim alyans ve söz yüzügü takmistim komsularimizin biri bana gelip 'efulim sakin yüzüklerini degistirme git yenisini al ama degistirme' demisti :37:

Bende gercekten manevi degeri oldugu icin degistirmem gider yenisini alirim (ki suan öyle bir düsüncemde yok)..

Ama manevi değeri yok mu alyansların? :))

Ben kıyamam değiştirmeye...

Ama beğenmedim Bi türlü canm hiç içime sinmedi bide asil önemli sebep nişanlım alyansını kaybetti aynısını almayalm değiştirelim dedim bende :42:

Ama manevi değeri yok mu alyansların? :))

Ben kıyamam değiştirmeye...

Ama beğenmedim Bi türlü canm hiç içime sinmedi bide asil önemli sebep nişanlım alyansını kaybetti aynısını almayalm değiştirelim dedim bende :42:

Ben daha yeni nisanlanmistim alyans ve söz yüzügü takmistim komsularimizin biri bana gelip 'efulim sakin yüzüklerini degistirme git yenisini al ama degistirme' demisti :37:

Bende gercekten manevi degeri oldugu icin degistirmem gider yenisini alirim (ki suan öyle bir düsüncemde yok)..

Canm zaten benmde niyetim yoktu ama nişanlım alyansını kaybetti aynısını almak yerina yenisini alalm dedim bende :52:

Dmi zarif değil yani.. bende beğenmiyorum ama hiiç bşy beğenemedim ki ben:)))

Çok güzel şık alyanslar var, neden beğenemedin ki :44:
Altın sarısı, beyazaltın envai çeşit alyans var.

Parmakların da ince, çok zarif alyanslar bulabilirsin bence.
Bir de tavsiyem, çok kalın almayın derim. Parmağı çok sıkıyor ve havasız bırakıyor. Kolay gelsin.. :34:

Bence gayet güzel duruyo öyle düşünme, belki yenisi parmağına daha cok yakısacak ama buna baktığındaki anılarını ona baktığında hissedemiceksin... Ama sen bilirsin değiştiricem diyosanda yenisini al bu bi kenarda dursun canım

Çok güzel şık alyanslar var, neden beğenemedin ki :44:
Altın sarısı, beyazaltın envai çeşit alyans var.

Parmakların da ince, çok zarif alyanslar bulabilirsin bence.
Bir de tavsiyem, çok kalın almayın derim. Parmağı çok sıkıyor ve havasız bırakıyor. Kolay gelsin.. :34:

Teşekkür ederim canm ya aceleye gelmişti beğenemedim ama ilk günden içime sinmemişti zaten nişanlım da kaybedince bari değiştirelim dedm :)))

klasık alyans modelleri çok hoş ve zarif duruyor canım ama beyaz altın yüzüklerde çok hoş duruyor biraz daha zarif bişi ile degiştir derim bende

Back