Resimli Idrarda silik cizgi kanda 0.35 deger neler oluyor ?

Esrasrc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
47
15
28
4 5 gun once test yaptim 2 tane ikisindede silik cizgi vardi bende bugun hastaneye gidip kan verdim ama sevine sevine birde bi bakarimkii kan sonucu 0.35 anlam veremedim basina boyle gelipte hamile olan varmi ya
20190429_005935.jpg
20190429_103415.jpg

Erkengebelik testinde cizgi goremedim ama digerinde var cizgi peki hemen mi çıktı bekleyince mi cikti?

Var aslinda dikkarli bakarsaniz 🤗
Fotoğraf da gözükmüyor arkadaşım çıplak gözle görünebilir.
Idrar testleri yanıltıcı olabiliyor burada böyle şeyler yaşayan cok arkadaş oldu maalesef.
Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Merhaba ben de bu sabah idrar testi yaptım ilk idrarla 2. Çizgi silik çıktı ilk 20 dk içinde sonra kan vermeye gittim telle aradım negatif dediler ama idrarda var dedim makine hata vermiş olabilir 1 hafta sonra bir daha yapalım dediler aklım karıştı 2. Kızımda da böyle silikti 2. Çizgi ve kanda 25 çıktı geç döllenme olmuş demişlerdi

Bu da önceki hamileliğimdeki testim

Eklentiler

• IMG_20190516_234440.jpg
    IMG_20190516_234440.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 182
İlk 5-10 dk içinde çıkıyorsa siliklik gebelik olabilir ama kan değeri çok düşük bildiğim kadarıyla bence 2 gün sonra tekrar başka bir yerde kan testi yaptırın bakalım yükselme olucak mı, umarım kalbinizden geçeb olur.

Kuzum ben de şuan gecikmedeyim. Test yaptim silik cizgi cikti. Ertesi gün kan verdim negatif cıktı. Cok üzüldüm ben de daha da bişey yapmadım. Beklemedeyim şu an

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Hastaneni ddeggistiir cannim
Aile hekimliğinde vermiştim kanı olmazsa 1 hafta sonra direk jinekoloğa gideceğim
BUgün öğlen bir test daha yaptım tek çizgi çıktı sonra gidip baktım yine silik çizgi var kafam karıştı iyice

Eklentiler

• IMG_20190518_000335.jpg
    IMG_20190518_000335.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 101
Kuzum ben de şuan gecikmedeyim. Test yaptim silik cizgi cikti. Ertesi gün kan verdim negatif cıktı. Cok üzüldüm ben de daha da bişey yapmadım. Beklemedeyim şu an
Ya ne sinir durum bende de kanda çıkmadı ama idrar testinde o hormon yoksa nasıl çizgi çıkar anlamıyorum diğer gebeliğimde de vardı silik çizgi ve hamileydşm

X