- 21 Mart 2018
- 193
- 40
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aysenur1037
Kızlar birşey yok negatif çıktı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim maalesef telefonun içine düştüm hatta var mı diyeEki Görüntüle 2309240 adete 2 gün var
Yarın adet günüm kuzumBen göremedim maalesef telefonun içine düştüm hatta var mı diyeinşallah hamilesinizdir kaç gün bar bat a?
Yarın adet günüm kuzum
naptın canm hamilemisinbeklemekten başka çare yok bir hafta geçsin bakalim
Bende merak ettimnaptın canm hamilemisin
aynen bende öyle oldu testini gördüm de beklemiş test 1 hafta önce 2 tane yaptım bende saatler sonra çizgi çıktı sonra çıkan sonuca inanmamak lazımmışBende merak ettim![]()
Evet ya zaten bazi testlerde silik cizgi okuyr yapmadan oncede. Iyi bakinca gorursun canim bi testi yapmadan once bak bide sonra karsilastir. Bazilarinin cizgileri yapmadanda iyi baknca gorulebilior cok hafifaynen bende öyle oldu testini gördüm de beklemiş test 1 hafta önce 2 tane yaptım bende saatler sonra çizgi çıktı sonra çıkan sonuca inanmamak lazımmış
hamileysen zaten hemen çıkıyor çizgi en geç yarım saatEvet ya zaten bazi testlerde silik cizgi okuyr yapmadan oncede. Iyi bakinca gorursun canim bi testi yapmadan once bak bide sonra karsilastir. Bazilarinin cizgileri yapmadanda iyi baknca gorulebilior cok hafif
Aynnhamileysen zaten hemen çıkıyor çizgi en geç yarım saat
tamm cnm inşallah vardır dikkat et yinede belirtilerin var mıKızlar test bitti malesef merkeze gidemiyoruz eşim asker Doğu'da yaşıyoruz oniki gün geciktim hala olmadım bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim öyle bekliyorum