- 21 Mart 2018
- 193
- 40
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aysenur1037
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Canım ben göremedim inşallah hamilesindir amaEki Görüntüle 2309240 adete 2 gün var
İki gün var canımBat’a ne kadar var?
O zaman hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Hafif bir cizgi var gibi ama yaptiktan ne kadar sonra belirdi? Yani fotoyu cektiginizde beklemis test ama cizgi ilk ne zaman cikti o onemliİki gün var canım
Ben gördüm çok hafif bi pembelik var sanki![]()
Ayy kızlar inşallah ya dimi pembe olması beni umitlendiren olduBende gordumm hadi hayırlısı![]()
Var var insallah canim yarin hemen git kan testi yappAyy kızlar inşallah ya dimi pembe olması beni umitlendiren oldu
Sonrada hayırlı haberler ver bizeAyy kızlar inşallah ya dimi pembe olması beni umitlendiren oldu
Canım on dk içinde belirdi tam hatırlamıyorum ama alarm kurdum on dkO zaman hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Hafif bir cizgi var gibi ama yaptiktan ne kadar sonra belirdi? Yani fotoyu cektiginizde beklemis test ama cizgi ilk ne zaman cikti o onemli
Çok hafif gördümEki Görüntüle 2309240 adete 2 gün var
Var var insallah canim yarin hemen git kan testi yapp![]()
Oyy amin kuzumÇok hafif gördüminşallah hamilesindir
O zaman hamile olabilirsinizCanım on dk içinde belirdi tam hatırlamıyorum ama alarm kurdum on dkyoksa kafayı yiyorum
Kuzum ah keşke Şırnak'ta gorev icabı yaşıyoruz ve ilçeye uzagiz maalesef terör bölgesi olduğundan eşime sürekli izin vermiyorlarben olsam şu dakika kan vermeye giderdim
O zaman varsa elinizde 1 tane daha yapin benceKuzum ah keşke Şırnak'ta gorev icabı yaşıyoruz ve ilçeye uzagiz maalesef terör bölgesi olduğundan eşime sürekli izin vermiyorlarbizde merkeze gidince tonla gebelik testi alıyoruz
yap yap dur adet olup supelene kadar
Aynen kuzum sabah yapicam bugünkü ni oglen yapmıştım