Saç Kesim Şekilleri (resimli...)geniş alın.. ince telli ve az saçlar.. kesim için yardım lütfen...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hah şöyle canım yaa bırak sen kakülüü kesimde dedigim gibi dene sırf anlından dolayı istme eksimi sen gerçekten istegin i.için seç

uzun şaçların senin önlrini kestir az yeterr

o zaman uclardan azıcık aldırsam yeter

sağol yaaa bazen çok takıyorum kafama.. dediğini yapacağım ama bi kesim yapsın daha güzel duracak

o zaman uclardan azıcık aldırsam yeter

önce boyunu eletme hiç aynı kalsın zaten ince teliii önerlinden kat verdirr dogal katlarrr arada maşa yap tamamdırr ama ilakii degiştircem dersen kısa kesim olurrr

önce boyunu eletme hiç aynı kalsın zaten ince teliii önerlinden kat verdirr dogal katlarrr arada maşa yap tamamdırr ama ilakii degiştircem dersen kısa kesim olurrr

yeni uzadılar zaten tiftiklik gitsin diye çok az aldırayım diyordum

azıcık saçım var ama haltını yiyeceğm yakında

tek az sacı olan sen degılsın kı cn emın olsenden de sacı az olanlar var benım bı arkım vardı mesela sacını bı toplardı benım sacımın 4te bırı nerdeyse hem kuafore de sor saclarım az ne gıbı bıtkısel urunler onerırsınız dıye

biliyorum tabiki canım.. ama o kadar cok sey kullandım ki.. cildiyeye de gittim buğday plasentalı bi şampuan verdi .. ama haa bu halde :)

biliyorum tabiki canım.. ama o kadar cok sey kullandım ki.. cildiyeye de gittim buğday plasentalı bi şampuan verdi .. ama haa bu halde :)

her doktor da dogruyu solemıyo malesef cnm ya mesela ben de bı keresınde sıvılce ıcın gıtmısıtım bı ılac verdı o da leke yaptı ıraktım mesela anladım kı oynamayınca gecıyo yanı burdakı pylasımların yayarı olcaktır sana bence ben de kırpıklerımı uzatmak ııcn bı suru yag denedım olamsı hınt yagı aldım o ıse yaradı mesela onun gıbı

benimde saçlarım ince telli kısa ve oriel'den ötürü yanık-tı. bu arada geniş alnımı söylememe gerek var mı bilmiyorum. yani sen o alnını öpte başına koy derim. 1 senedir saçlarımdan yana yüzüm gülmedi lanet olsun oriel denen maddeye ama neyse ki artık kurtuldum bu arada saçlarımı uzatmak için her yemekte mutlaka turp yiyorum çünkü saçları uzatmada mükemmel etki yapratıyor. bununla beraber saçıma; içine sarımsak rendeliğim ve 10 gün beklettiğim zeytin yağını sürüyorum saçlarım hem hacimli hemde pasparlak oluyor. saç modelimde alnımı kapatmak için mecburen kahkül kestiriyorum ve şimdiye kadar en paspal haliyle bile hiç olumsuz yorum almadım. burdaki adresten alnı geniş ünlülerin kullandığı modellerden faydalanabilirsin umarım Alnı geniş ünlüler | 1 | Foto Galeri | Ekolay

cnm yanlısmı anladım 10 gun nasıl sacında bekletıyosun bıt olur yaw yoksa 10 gun beklettın karısımı da ole mı sacına surdun cnm bu arada gunluk bır avuc kabak cekırdegı de ye uztıyo sacları ve de karısımına yumurta sarısı da at cnm herkes kokusundan sıkayetcı oldugunu soluyo ama hıc de ole degıl surereken hafıf bı koku gelıyo evet ama kafandayken pek de kokuyu hısstmıyosun cok az

10 gün beklettikten sonra saçıma sürmeye başladım. aslında saçı uzatmanın en pratik yolu entele otu'nu kaynatıp süzdütkten sonra saça sürüp bekletmek ama onunda satışı yasaklandı diye duydum. bu arada kabak çekirdeğinide öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

onemlı degıl cnm :) bend e zaytınyagı ve yumurta karısımı uyguluyorum haftada bır benım de uzadı vala bayagı ama devam edıyorum daha ıstedıgım uzunlukta degıl enteleyı yenı duymustum cnm ya yasaklandıgına gore sakjıncalı bı bıtkı demekkı

ben kullandım çok çok memnun kaldım adapazarında satılmıyordu istanbul'a gittim entele otu için. adapazarında nereye gidip entele otunu sorduysam ne yapacaksın sen o otu diye soruyla karşılaştım çünkü çok zehirli bir otmuş. hatta bana bir aktarın söylediği kızım iyi güzel saç uzatıyor ama kullandığın zaman dikkat et çünkü en zehirli yılandan bile 10 kat daha zehirli demişti. istanbul'da mısır çarşısında satılıyordu hala satılıyor mu bilmiyorum araştırmak lazım. şimdilik turp, zeytin yağı ve kabak çekirdeğine devamm

hadı ya yılandan on kat zehırlıyse aman dıyım kullnama bı daha sakın bence tırtım ben ıkı haftadır uygulamıyorum zeytınyagı yumurta sarısını ya bıraz hava alsın sacalrım ara verdım azcık haftaya tekrar devam :) acıkcası bıraz da usendım ama devam edıcem saglıklı uzatcam bu sefer sacalrımı hep duzlestıre duzlestıre kırılırdı sımdı ınanırmısın kırıklarım var tabıkı ama ole gozukmuyo daha saglıklı duzlestırmeyı unuttum sacalrımı resmen dıyebılırım :) cunku demek ıstedıgım kullndıgımız duzlestırıcı masalar da saclarımısı kıra kıra uzamıyo sabıt kalıyo ustelık te cok kotu gozukuyo oncelıkle sacları duzslestımeyı bırakarak bu bakımları yapmamaız sart yoksa sonuc alamyız

Ama saçları acayip uzatıyor ya denemeden inanmazdım. Benim saçlarımda 2011 yılına kadar hep kına vardı ve ben hala daha saçlarıma her Allah'ın günü fön çeken biri olarak saçlarımda kına varken saçlarımı 6-7 ayda bir uçlarından aldırırdım. Ne zaman ki saçlarıma oriel değdi 2 ayda bir soluğu kuaförde alır oldum yok öyle bir şey ya mahvetti saçlarımı.. Artık saçlarımı kestirmekten beslemelere döndüm kısacık kaldılar neyse ki oriel'den artık kurtuldum ama hala çikolata kahvesine boyuyorum boyada sağolsun saçlarımı keçe gibi yapıyor ama ben genede fönsüz yapamıyorum, saçlarımı jöleleyemiyorum ya da kendi haline bırakamıyorum çünkü kendi hali diye bir şey yok! fönlü hali var hep bence öncelikle saçlarımızı oriel ve boyadan kurtarmamız gerekiyor.. Boya neysede oriel'i bir daha assssla saçlarıma sürmem.

cnm tabı kı onlar da var ama duzlestıre duzkestıre kece oldu dıyosun bak zor uzar duzlestırme sacalrın hava alsın bı kecelık olnuca uzasa da kotu olur sacalrını bagla cık bglarken de duzlestırme ya da topuz yapabılıyosan topuz yap ama duzlestırıcı sonucta yakıyo ve ben de sureklı yapardım sacşlarım hep aynı boy hep aynı boy bı ıstedıgım gıbı uztamamamıstım duzlestırmıyorum artık cok saglıklı dyuruyo bı de uzuyo da eskıye oranla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…