Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da var gibi geldi canımMerhaba arkadaşlar , 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve açıkçası daha sonra hamile kalmayı planlamaya çekinir oldum , bu ay yumurtlama günlerimde ilişkim olmadı , adet sonrası günler korunmasız ilişkim oldu. Akıntım çok olduğu için geçen aylardan kalan gebelik testini yaptım ve hayalet bi çizgi gördüm , kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum ikisininde fotoğrafını koyuyorum , sizce çizgi var mı?
Bana var gibi gelmedi malesef ..ama inşallah yaniliyorumdur..hakkımızda hayirlisi..rabbim sağlıklı gebelikler versin isteyen herkeseMerhaba arkadaşlar , 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve açıkçası daha sonra hamile kalmayı planlamaya çekinir oldum , bu ay yumurtlama günlerimde ilişkim olmadı , adet sonrası günler korunmasız ilişkim oldu. Akıntım çok olduğu için geçen aylardan kalan gebelik testini yaptım ve hayalet bi çizgi gördüm , kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum ikisininde fotoğrafını koyuyorum , sizce çizgi var mı?
Bana da var gibi geldi canım![]()
Fotografta net çıkmıyor her zaman. Sizin gördüğünüz önemli birde hayalette olsa pembe renk olup olmadığı
Yorumlarınız için teşekkürlerBana var gibi gelmedi hayırlısı neyse o olsun canım.insallah hayırlısıyla gebe kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Bende daha karanlık olanda hayalet çizgi gördüm
Varsa da çoook yeni
Kaç gün var adetinize acaba
5 gün sonra tekrarlayın bize de haber verin canım.. inanır mısın hiç beklenmedik zamanda geliyor bebişler bana sorsanız benim de mümkün değildi ama gelmek istemiş5 gün var adetime ama erken döllenme olabilir diye düşündüğüm için yaptım![]()
Suya tutulsada kuruma çizgisi olabiliyor benim başıma geldi suya tutunca gitmedi ama kuruma çizgisiymiş. Umarım sen hamilesindirMerhaba arkadaşlar , 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve açıkçası daha sonra hamile kalmayı planlamaya çekinir oldum , bu ay yumurtlama günlerimde ilişkim olmadı , adet sonrası günler korunmasız ilişkim oldu. Akıntım çok olduğu için geçen aylardan kalan gebelik testini yaptım ve hayalet bi çizgi gördüm , kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum ikisininde fotoğrafını koyuyorum , sizce çizgi var mı?
5 gün sonra tekrarlayın bize de haber verin canım.. inanır mısın hiç beklenmedik zamanda geliyor bebişler bana sorsanız benim de mümkün değildi ama gelmek istemişAllah nasip ederse yumurtlama takibi yapmadan da nasip oluyor ben son adet tarihimi bile hala bilmiyorum o kadar beklemiyordum. Adet gününü bekleyip erken gebelik testi alırsanız 30 TL gibi fiyatları çok daha net ortaya çıkacaktır
![]()
Bugün tekrardan yaptım 2 si de negatif çıktı , sanırım artımed marka da hayali çizgi çabuk çıkıyor ve bu yanıltıcı oluyor :)Suya tutulsada kuruma çizgisi olabiliyor benim başıma geldi suya tutunca gitmedi ama kuruma çizgisiymiş. Umarım sen hamilesindir
Aynen canım çok başıma geldi . Insallah tez zamanda Allah nasip etsinBugün tekrardan yaptım 2 si de negatif çıktı , sanırım artımed marka da hayali çizgi çabuk çıkıyor ve bu yanıltıcı oluyor :)
Son durum ne hamile misinizMerhaba arkadaşlar , 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve açıkçası daha sonra hamile kalmayı planlamaya çekinir oldum , bu ay yumurtlama günlerimde ilişkim olmadı , adet sonrası günler korunmasız ilişkim oldu. Akıntım çok olduğu için geçen aylardan kalan gebelik testini yaptım ve hayalet bi çizgi gördüm , kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum ikisininde fotoğrafını koyuyorum , sizce çizgi var mı?
Hayır değilmişim, 10 gün gecikme ile adet oldum. Bu çizgiler sanırım hep çıkıyorSon durum ne hamile misiniz
Böyle çizgi çıkıpta ileride koyulaşırsa hamilelik var diyorlar ama anlamadığım şey böyle hayalet çizgi olupta gebe olan da var artık kafama bişey yapmamaya başladıHayır değilmişim, 10 gün gecikme ile adet oldum. Bu çizgiler sanırım hep çıkıyor