Resimli gebelik testi? Yardım lütfen

Bana da var gibi geldi canım

Bende daha karanlık olanda hayalet çizgi gördüm
Varsa da çoook yeni
Kaç gün var adetinize acaba

Bana var gibi gelmedi malesef ..ama inşallah yaniliyorumdur..hakkımızda hayirlisi..rabbim sağlıklı gebelikler versin isteyen herkese

Bana var gibi gelmedi hayırlısı neyse o olsun canım.insallah hayırlısıyla gebe kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Fotografta net çıkmıyor her zaman. Sizin gördüğünüz önemli birde hayalette olsa pembe renk olup olmadığı

Bana da var gibi geldi canım
Fotografta net çıkmıyor her zaman. Sizin gördüğünüz önemli birde hayalette olsa pembe renk olup olmadığı
Bana var gibi gelmedi hayırlısı neyse o olsun canım.insallah hayırlısıyla gebe kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Yorumlarınız için teşekkürler , Gebelik testinin adı artımed , belki de gebelik testin de sıkıntı vardır çünkü benim de beklediğim bi ay değil

5 gün var adetime ama erken döllenme olabilir diye düşündüğüm için yaptım
5 gün sonra tekrarlayın bize de haber verin canım.. inanır mısın hiç beklenmedik zamanda geliyor bebişler bana sorsanız benim de mümkün değildi ama gelmek istemiş Allah nasip ederse yumurtlama takibi yapmadan da nasip oluyor ben son adet tarihimi bile hala bilmiyorum o kadar beklemiyordum. Adet gününü bekleyip erken gebelik testi alırsanız 30 TL gibi fiyatları çok daha net ortaya çıkacaktır

Suya tutulsada kuruma çizgisi olabiliyor benim başıma geldi suya tutunca gitmedi ama kuruma çizgisiymiş. Umarım sen hamilesindir

Suya tutulsada kuruma çizgisi olabiliyor benim başıma geldi suya tutunca gitmedi ama kuruma çizgisiymiş. Umarım sen hamilesindir
Bugün tekrardan yaptım 2 si de negatif çıktı , sanırım artımed marka da hayali çizgi çabuk çıkıyor ve bu yanıltıcı oluyor :)

Son durum ne hamile misiniz

Hayır değilmişim, 10 gün gecikme ile adet oldum. Bu çizgiler sanırım hep çıkıyor
Böyle çizgi çıkıpta ileride koyulaşırsa hamilelik var diyorlar ama anlamadığım şey böyle hayalet çizgi olupta gebe olan da var artık kafama bişey yapmamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…