Mell bunların arasından en guzel 3 tanesi dediğin hangileri ve kokularını biraz tarif edebilir misn
Tabikide;
Benim 1 numaram: 212 VIP, pudralı ve hafif şekerli bir koku ama kesinlikle iç açıcı, asla bayıcı değil. Piyasadaki parfümlere benzemiyor, çok hoş ve diğerlerinden farklı bir kokusu var. Şu ana kadar üzerimden koklayıpta beğenmeyen arkadaşım olmadı.
2) Estee Lauder Pleasures Bloom: Şişesinden de anlaşılacağı üzere, çiçeksi bir koku. Pleasures Delight'ın gelişmiş ve hafif şekerleşmiş versiyonu diyebiliriz. Limitli sürüm, o yüzden çok sınırlı yerlerde satılıyor. Ben bir blogda almıştım, onun haricinde bir tek Tekin Acar'da buldum (yurtdışındaki sitelerde bulabilirsiniz, ama kargoyla çok pahalıya geliyor), arkadaşım da aynısından almaya gitmiş geçen gün, Tekin Acarda da kalmamış.. Kısacası klasik bir çiçek kokusu ama Pleasures Delight'ın anneannevariliğinden kurtulmuş biraz :) Daha genç bir koku..
3) Chloe Intense Eau Collector: Bildiğimiz Chloe Intense'in çok hafif değişmiş hali, zaten Koleksiyon sürümü olması dikkatimi çekti, aslında bende normal klasik beyaz kurdeleli chloe'da var ama intense'in ayarı başka :) Öncelikle daha kalıcı ve daha yoğun zaten adından da anlaşılacağı üzere. "intense!"
Klasik çiçek kokularından farklı, pudramsı bir çiçek kokusu var, çok ama çok kalıcı. Hatta hayatımda kullandığım en kalıcı parfümlerden biri diyebilirim. Sokakta çok kişi sordu parfümünüz nedir diye :) Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı biraz pahalı ama gerçekten adam gibi bir parfüm:) Ben uygun fiyata almıştım,
bu arada bazı arkadaşlar ne kadar "SAHTE" parfümlerim olduğunu iddia etselerde, ertesi gün nedense sesleri kesildi. Acaba, google'da ya da gittigidiyor vb. sitelerde parfümleri arattırıp sahteleri olmadığını görünce kendi kendilerine utandılar mı. Pek merak ettim
Her zaman bir iddiada bulunmadan önce, bir şeyin OLABİLİRİTESİ araştırılmalı.
Sahtesi olmayan bir çok parfümün ben özel olarak sahtesini üretip, kadınlar kulübü sitesinde hava atayım diye fotoğraflarını çekip burada yayınladığımı mı sanıyorsunuz anlamadım:)??
Evet, benimde başka işim gücüm yoktu sanki.. Bunu egosunu tatmin edememiş, EKSİK insanlar(!) yapar.
O arkadaşlara yardımcı olmak için doktor oldum:) İnsanları "rahatsız" görmek beni de üzer, tedavi olmak isterlerse beklerim.