E
EU1
Ziyaretçi
Pilarım çook tşk ederim çok güzel anlatmışsın artık yapabilirim resik eklemeyi :içelim: Finallerinde de başarılar bu arada..
sağol tatlım Şeniz :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilarım çook tşk ederim çok güzel anlatmışsın artık yapabilirim resik eklemeyi :içelim: Finallerinde de başarılar bu arada..
kardelen 18 canım sanırım o allıktan daha çok bronzer gibi geldi bana.
sevgi kelebeği ben nerdeyse hep flormarın dudak kalemi kullanıyorum. hele glossun altına sürüp dağıtınca süper oluyo. en açık tonları çok güzel dudak rengnde duruyo.
resimdeki kalem emily cnm
canım dudak kalemi kullanmadığım için yardımcı olamıyorum sana:çok üzgünüm:
inşallah öneride buluncak bi arkadaş vardır:lepi:
ayy kardelen bu arada avatarına bittim çok tatlıdelikafaduldendelikafadulden
sanırım bu alara kozmetik journey falan var onun dibi olmalı.
ya bu arada bugün okula giderken gaziemirde hobi parfümerinin büyüüükk bi mağazası var bi baktım yazmışlar %40 indirim:1shok:
sonra dedim ihtiyacım yok boşver:1closedeyes:
okula gittim biraz geçti bu sefer cep telefonuma msj göndermişler indirim var diye:roflol:
dedim gitmek artık kaçınılmaz oldu:lepi:
ama maalesef geç çıktığım için uğrayamadım şutarafagitti
ama yarın için azimliyim inşallah güzel bişiler bulurumdelikafadulden
numara hakkında bilgin yok dimi canım
:roflol::roflol:herkese gösterme diyorum dinlemiyor beni baksana
yaa çok güzel rengi var she mi o
bronzer hakkında mı ?? yok canım ama dudak kalemi diyosan onların kodları var yazabilirm istersen. bu arada flormarın simli allıkları aynı bourjoise benziyor. baya katı ve bereketli:asigim:
arkadaşlar söylemeden edemicem alakasız olcak ama bodyshopa gidince çok doğru bşey yaptığımı anladım. ben vücut spreylerine bayılırım. geçen gün aktardan yasemin yağı aldım 4 ytl ye ve onu su ile seyrelttim. bebek yağı şişesi vardı spreyli ona koydum ve saçıma vücuduma sıkıyorum. inanırmısınız mükemmel kokuyo. hele saçlarınız için zararsız ve mis gibi kokuyor. yazları sokaklarda kokar ya aynı öle dolaşaıyosunuz ortada ve iki üç gün teninizde kalıyor. menekşe lavanta gül de aldım onlarıda yapcam tavsiye ederim. eğer bodyshopta gözünüz takılıp almadıysanız bide böyle deneyin