Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeni bi allık istiyorum şöyle şeftalimsi bişi
geçmişe baktım mac in peach ini çok beğendiğini söylemişşsin ama kıvamı tuhaftı sanki ben topları kullanamadım mesela kremsi olanlarıda sevemdim makyajımı siliyor gibi sanki bildiğin klasiklerden yanayım nars orgasm fln düşünüyorum varmı bana bi tavsiyen ?
ben ıkı tane onerıcem tutamıcam kendımı kaydirigubbakcemile3
lancome peach fever
mac peaches ve frankly scarlet ve joyous
nars super orgasm
kızçeler
şinci allıktan hiç anlamam
3 dene allığım var
biri pastel ışıltılı bronz
biri şeftali body shop
pembe olan beyu
ama beyu çok yapay duri ya da ben süremiyom
böle canlılık vercek ışıltılı gösteren doğal gösteren bi allık sölesenize kaydirigubbakcemile2
pahalı niye öneriyon ya :sinifsinif:
fakirim ben lmaz:
kızlar son aldığım malzemeler ile bir makyaj yaptım...
özellikle istediğim dudak tonu hiç bulamamıştım ama sanırım karışım yapınca oldu...
umarım begenirsiniz... artık dudak rengimi buldum sanırım olumunekankayizsmile
konuyu takip ettiğimden bugüne birsürü aldım da fotolarını çekmeye eriniyorum kaydirigubbakcemile3
ama bugün illa çekicem dedim. çünkü kendimde alırken araştırdım pek bilgi edinememiştim. kozmetikcim sitesinden aldım. sorun yaşamadım. ürünler orjinal. hatta çok ilgililer. alışveriş yapmak isteyip de benim gibi KK da bu konuda bilgi edinemeyen hatunlara da faydam olsun dedim bayanssulusmile
ürünler de tam istediğim gibi çıktı. ohh değmeyin keyfime bayanssulusmile zemuszemus
çörek otu aldın mı canım pastel magic touch kaydirigubbakcemile2güle güle kullan...
bende aldım beğendim ,çok hoşuma gitti ,iyi de kapatıyor sempatiksalakcinni ben unuttum çakmeyi ,daha sonra eklerim ...
pastel de 2 ürün alana 3 . bedva kampanyası var bu arada... ruj ve kapatıcı alınca mascara hediye verdiler....
donut canım resmi büyütünce bulanıklaştı biraz,haklısın ...olumunekankayizsmile
sağol canım aldımmm kaydirigubbakcemile3 memnunda kaldımda siteden de ürünlerden de kaydirigubbakcemile3 senin de hayırlı olsun canımm dudak rengi şahane bence olumunekankayizsmile hangi ürünleri karıştırdın ? :smiley-cool:[/QUOTE .!.:canım pastelin 20 numara ruju (resimdeki sağdaki ),flormarın dudak rengi dudak kalemi ,inglot lip duo 2li olanının koyu tonundan elde ettim tonu ....
ınglot lip duo bu ;
canım pastelin 20 numara ruju (resimdeki sağdaki ),flormarın dudak rengi dudak kalemi ,inglot lip duo 2li olanının koyu tonundan elde ettim tonu ....
ınglot lip duo bu ;