Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben M.A.C in studio fix fondötenini kullanıyorum hem yapısı hafif hemde kapatıcılığı muhteşem eğer cildin pürüzsüz ise renkli nemlendiricilerinden alabilirsin çok doğal...canlar bısı sorcam mac urunlerınden fondoten nasıl guzelmı kullnana varmı mac ıı bı marka varsa fondotrnı ve ıyıyse alım ben yaa
Teşekkürler tatlım benimde ne zamandır aklımdaydı yeni koleksiyonu görmeye gittiğimde aradan onlarıda çıkartıp aldım...ben face &body ürününü kullanıorum canım hafif bi yapısı var cok memnunum üstne de msf natural uyguluorum pudra gbi tadından yenmio bence deneyebilirsn mac in diğer fondtnlerinin yapsı biras ağır oldgu için bazı ciltlerde reaksiyona sebep oluomş eğer sorunlu bi cildin yoksa face&body cok güselopuyorumnanaktan
roseangel hayran kaldım aldıklarına hele feline ve fix+ görünce gözlerim açıldı 2 si de almak istedgm ürünler güle güle kullan
Sağol tatlım....Güle güle kullanın kızlar herşey süper görünüyor! :dance:
Canım güzel bi rimel uzatıyor ve dolgunlaştırıyor topaklanma falanda olmuyor yanlız çıkarması uğraştırıyor yoğun siyah olduğu için bütün göze bulaşıyor...roseangel güle güle kullan canım, zoom fast hakkında yorum bekliyorum:)
Nemli cilde uygulandığında ısınıyor cilltte o hisse bayıldım ve cildi yeniliyor ben ilk kullanımımda çok memnun kaldım fiyatı ise ya 48 yada 46tl olması gerek....Roseangel, volkanik termal maskeyi denedin mi, farkı oluyor mu, birde fiyatı nedir, herkes güle güle kullansın.
bana mı didin zabınım kaydirigubbakcemile3
ben hala aynıyım sanırım aybike ile karıştırdın sen beni
uff ganimetler gene artmış
ehrkes güle güle kullansın
ben nick değiştirdim beeenhihoyyyt
fıstığım bende o mac in spreyi varya onun fiyatını merak ediyorum makyaj sabitleyici olan
düğünümde sıkmışlardı yazın göbeği ne aktı terden ne bişey bide tüm gün ağlamıştım düşünün
makyajım sanki taze yapılmıştı eve döndüğümüzde
sirinem güle güle kullan max factorun kampanyasi harikaymis ya bende istereem
güle güle kullan şirinecim false lash effectten bende istiyorum yaa