- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım sağol....verim komşu ayıpsın kaydirigubbakcemile5
roseangel ürünlerin süper güle güle sürüştür akannehir
foto makinesinin şarjı yoktu
ccep telide sapıttı ben ekleyemiyom :sinifsinif:
valla canım çok güzel tek fırça darbesiyle yoğun renk veriyor...kalitesiz ürünlerden sadece renklerini beğendim die 5-6 tane alacağıma 1 tane alıyorum ama kAlitelisini alıp kullanıyorum...ayrıca göz alerjim var her ürünü kullanamıyorum ben...:1shok: cok paraymis bee ... sahsen ben okadar para veripte far almam benim fikrim tabii.. nasil peki iyimi farlar
Güle güle kullan tatlım allığının rengi süpermiş...
Canım her zaman almıyorum sadece ihtiyacım olanları alıyorum...Şu saatten sonrada bunlar bitene kadar makyaj alışverişi yapmam...Roseangel kız nasıl kıydın o kadar parayı şu kadarcık farlara:)
Sağol tatlım...iyi günlerde kullanın arkadşalrım hepside çok güzelll
Teşekkürler canım...herkes güle güle kullansın wala çok imrendim
:1shok: cok paraymis bee ... sahsen ben okadar para veripte far almam benim fikrim tabii.. nasil peki iyimi farlar
valla canım çok güzel tek fırça darbesiyle yoğun renk veriyor...kalitesiz ürünlerden sadece renklerini beğendim die 5-6 tane alacağıma 1 tane alıyorum ama kAlitelisini alıp kullanıyorum...ayrıca göz alerjim var her ürünü kullanamıyorum ben...
aynen gülüm hayatta vermem okadar parayi nasil aliyorlar sasiyorum benim malesef gücüm yetmez
bunlarda benim yenilerim kaydirigubbakcemile2
bunlarda benim yenilerim kaydirigubbakcemile2