- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebislerim hepsiniz gule gule kullanın
sabunum o ruj nasıl parlatıcı gibi mı ?
bende bugun alix avien rujlarından aldım bir alana bir bedavaydı yrna gene gidip alacagım yrna fot eklerim
Sabun pudrandan memnun musun sivilce falan yapıyormu ?
sabuncuk ve edaykingüle güle sürüştürün kızlarzemuszemus
gule gule kullanin kizlar
Asoşeytıdpresim..Gülegüle,kahkaha atarak kullan aldıklarını..kaydirigubbakcemile5
Bende Body SHoptan şu çayağacı toniğinden aldım kokusu pek güzel değil,sanki böcek ilacı gibi kokuyooooo...resim eklemiyorum çünkü çok üşendirici geliyo bana...:kedi:
Kızlar bir de bir ricam olacak sizlerden..opuyorumnanaktan
e-buy dan kozmetik alışverişi yapanlarınız var mı?bana yardımcı olabilirmisiniz..Özelime gelirseniz sevinirim..Hadi kokoşlarım göriiim sizi..
Daha önce kullandığım fakat türkiyede artık bulunmayan ürünler var onlara bakacağım da....
nedir o ürünler merak ettim . . .sengözlerimebaksanab
güle güle kullan livcim. bunlar da benimkilerr. valla konu kozmetik olunca çocuk gib seviniyorum ya paketleri açarken:)
Aldıklarımın hepsi Avon, kabuki fırça, 8li far paleti, transparan fondoten, kalemtraş
Farlar ortalama. Pek simli bir yapısı yok bu benim için bir artı parıl parıl pek sevmiyorum. Renkleri de biraz soluk daha çok günlük kullanım için uygun
kafamçokkarıştı
Ne diyoonnn roxi?...bazlı flaşlı..flaşsız bazsız..bazlı flaşsız..ıkafamçokkarıştı
:roflol::roflol:
Güle güle kullan canımmm..zemuszemus
sabuncum köpükçüm özelden hesap no verim o zmn:smiley-cool:sen bilgilerimi al ben sana yollarım canoyerimseniben
asoşus olmiy ama Trabzonda sephora yoğ inglot yoğ :çok üzgünüm: hacer bacıya söledim gerçi bana alacak göndertcek işte inşAllah . . .
ama sen ondan önce gidersen sephoraya sen göndert be asoşus olma mı ?
ben sen gitmeden hesabına bedelini yatıranzi tabi . . .
.
çay ağacı çok iyiymiş ama sivilceli ciltler için 2006ım bilgin olsun..boşver hayatım kokusunu,icrata baksositosositoayrıca saol bitanem sende güle güle kullan kahkahalarlakaydirigubbakcemile3Asoşeytıdpresim..Gülegüle,kahkaha atarak kullan aldıklarını..kaydirigubbakcemile5
Bende Body SHoptan şu çayağacı toniğinden aldım kokusu pek güzel değil,sanki böcek ilacı gibi kokuyooooo...resim eklemiyorum çünkü çok üşendirici geliyo bana...:kedi:
Kızlar bir de bir ricam olacak sizlerden..opuyorumnanaktan
e-buy dan kozmetik alışverişi yapanlarınız var mı?bana yardımcı olabilirmisiniz..Özelime gelirseniz sevinirim..Hadi kokoşlarım göriiim sizi..
Daha önce kullandığım fakat türkiyede artık bulunmayan ürünler var onlara bakacağım da....
dun aldıklarım kızlar kucuk ruj parjumun hediyesi
hehe saol 2006modelim evet aso nun da dediği gibi far bazı kullanarak ve kullanmayarak denedim farları:)
allan cahalıı:mymeka:bazlı makyaj bazı,yani flaşlı ışıkta nasıl durduğu baz sürdüğü zaman nasıl çııkmış resim bazsız nasıl:roflol:
göz altı kreminide güle güle kullan ayrıca 2006 modelimhihoyyyt
livim alixlenmişsin bu gün güle güle kullan..yalnız rujların rengini tam seçemedim,dieri çok koyu siyah gibi banamı öle geliyo:bbo:sen o kadar koyu amazsın yani:uhm: