- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
marputçular pasajının içinde canım..dünya markaları satıyo...
teşekkürler asomopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marputçular pasajının içinde canım..dünya markaları satıyo...
Ne varmış orada?
takı malzemeleri almaya çok gittiğim için biliyorum orayı,girdim baktım,versace oje almıştım bi kere,hemen girişin bi alt katında dipte kalıyo canım
markalı kozmetik ürünlerini kutusuz diye uyguna alıyordu çikolata kız
bende bi bakayım hazır eminönüne geçicem yakın zamanda
takı malzemeleri almaya çok gittiğim için biliyorum orayı,girdim baktım,versace oje almıştım bi kere,hemen girişin bi alt katında dipte kalıyo canım
ebiş meydanda değil,mısır çarşısına gir,çıkış kapısından tahtakaleye doğru çık,hatta esmer bijuteri ve dier bijutericeler var,kokoreççi var,onun karşısında cami..orda pasaj sor marputçular de gösterirler:smiley-cool:güzel anlattım ama he:smiley-cool::roflol:EMINONU MEYDANININ NE TARAFINDA KALIYO BU YER KUZEN YA NASIL BILMIYORUM BEN BURAYI :s:s
ebiş meydanda değil,mısır çarşısına gir,çıkış kapısından tahtakaleye doğru çık,hatta esmer bijuteri ve dier bijutericeler var,kokoreççi var,onun karşısında cami..orda pasaj sor marputçular de gösterirler:smiley-cool:güzel anlattım ama he:smiley-cool::roflol:
arkadaslar ben lorealin maskarasinin ustune maskara tanimam super birsey ya kirmizi renkli olan hem dolgunlastiriyor hemde uzatiyor ve eyelinerida ben yves rocher den aliyorum cok guzel genelde makyaj malzemelerim hep loreal oluyor
kızlar avonunu cok ovdunuz avonun testerlerinden aldım rujlarının kokusu inanılmaz kotuymus ben hiç hoslanmadım aaaaaaaa neyse fot ceker koyarım :)
kızlar avonunu cok ovdunuz avonun testerlerinden aldım rujlarının kokusu inanılmaz kotuymus ben hiç hoslanmadım aaaaaaaa neyse fot ceker koyarım :)
birkaç yıl önce bir güzellik salonu sahibi(daha önce fransada yaşamış) avonun burda ve yurtdışında satılan ürünlerinin farklı olduğunu yani aynı kalitede olmadığını söylemişti. bana amerikadan gelen tester rujlarını severek kullanıyorum ama burdakiler nasıldır bilemem
aynen ya avonun rujlarının kokusu ve tadı mahvediyo beni , bi perfect wear serisinin pek tadi yok o kadar diğerlerinin hepsi çok kötü ..bir sürü var bende ama hiç birini süremiyorum koku ve tadlarından dolayı