Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edaykin neden böyle oldu bilmiyorumki, kozmetiğe alerjim filanda yoktur ama belkide bayat üründü ne biliyim o kadarda beğenmitim rengini:1no2: ama birdaha almıcam flormardan...
çikolata canım teşekkürederim.
kızlar yeni cicilerinizi güle güle sürüştürüna.s.
ebrucum iyi günlerde kullan canım:lepi: ay o fırçanın markası ne iki uçlu olan çok merak ettim bide bronzer yada allık mı o mozaik olan markası ne ay ne güzelmişşş:sm_cool:
edaykin neden böyle oldu bilmiyorumki, kozmetiğe alerjim filanda yoktur ama belkide bayat üründü ne biliyim o kadarda beğenmitim rengini:1no2: ama birdaha almıcam flormardan...
çikolata canım teşekkürederim.
kızlar yeni cicilerinizi güle güle sürüştürüna.s.
celosa ve merisu iyi günlerde kullan canım. unuttuğıum varsa onlarda iyi günlerde kullansınhihoyyyt
bende bugün artdecodan anneler günü için kalan paketlerden aldım. normalde baya pahalıya geliyodu 100 gibi tutuyodu ama 30 a kampanya vardı bende kaptım hemendelikafadulden paketin içinde 4lü far ki çıkarılabiliyo bitince yenisi takılabiliyo, eyeshadow base ( bayıldım bu arada ) sonra bir de artdeconun samur fıçası varkaydirigubbakcemile2
sonra bodyshop e vitaminli face mist ve tonik , clinique in 3lü mini setini aldım çünkü içindeki nemlendiriciye bayılıyorum :lepi: bide estee nin bronzer ı 14 e düşmüştü bende hemen kaptım tabialkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar ben de inglottan paletimi aldım içini doldurmaya başladım...bu küçük boyu bide büyüğünü aldım ona da pudra allık fln koydurucam...çok güzel ve kaliteli tavsiye ederim
Arkadaşlaaaarrrr
hani ben pempe tonlarda far araştırıyodum da ablam İNNOVA'dan almıştı ben de eklediydim ya buraya,
dün akşam sürdüm nasıl kötü nasıl kötü :dilcikar: süprizzzzz
renkler her yere dağılıyor, tenime de pek gitmedi, bir de bi kat sürdüm, farın altından acayip bir doku çıktı sert böle kabuk gibi :sm_confused: bir de yaktı sanki göz kapağımı yasakkelime
bugün değiştirdim Allahtan değiştirdiler, firmaya da şikayet forumu yolladım...:dilcikar:
Pastel den koyu pembe far aldım, foto makinemin flaşı kapanmıyor, renk tam belli olamamış kusura bakman canlarım, İnnova 25 TL idi hem de, gereksiz bir pahalı yani...maybelline den kapatıcı bilem aldım valla :1rolleyes:
PASTEL PASTEL!! :asigim:
kızlar bende bunları aldım maskara alana ruj bedavaydı maskara da 14.90 ytl haberiniz olaaa maybeline marka adres mecidiyeköy cevahirin karşısında ki my shop adlı 1milyoncu gibi bi kozmetikçi var orası
heee bacılar haberiniz ola inglotta kampanya var o mıknatıslı far paletleri indirimde kendi seçtiğiniz 14 renk le birlikte paleti 64ytl cevahirde sordum (palet +14 far)=64ytl
ve watson da bi gezindim ordada yarı yarıya indirimler var flormar da alixavien de golden rose da 3 alana 1 bedava gibi kampanyalar var bacılar haber verim dedim
[/URL][/IMG]
bunlar son zamanlarda aldıklarım kıslar
[/URL][/IMG]
buda makyaj malzemelerimin hepsinin bulunduğu çekmecee :)
Ben de Watsons'a gittim Bebak'larımı aldım
E tabi gitmişken Inglot'a da uğradım, mor far aldım. Paletim şöyle oldu :
Sağol hülyacımmm
Bitanem sayende artık makyaj yapmıyorum
Sadece rimeli sürüp çıkıyorum :asigim:
canimmmmm benim begenmene cooooooooookkk sevindim
en azindan sevdigim biri kullaniyor ne mutlu bana
birde rimelli resmini eklesen ne zaman yeni makyajini görcez:asigim:
hülyacım yemin ederim rimeli kullanmaya başladıktan sonra far falan kullanmıyorum
sadece rimel sürüyorum
müptelası olduğum eyeliner.ı bile bıraktım
ay bana bir şeyler oluyor delikafadulden
:teytey:delikafadulden
senin kasin gözün zaten güzel bebegim bir rimelli olayi bitiriyorsun iste:asigim:
hülyacım yemin ederim rimeli kullanmaya başladıktan sonra far falan kullanmıyorum
sadece rimel sürüyorum
müptelası olduğum eyeliner.ı bile bıraktım
ay bana bir şeyler oluyor delikafadulden
hadi canım sen de kaydirigubbakcemile3
inanmam kiiiiiiii :1no2:
kızz yemin borcum mu var akşam akşam :roflol:
iyi hadi bakalumm :1rolleyes:
kızlar sevdalım askere gittiiiiiiiiiiii
bana güzel şeyler diyin noolerrr, çok fenayım...senağlama