Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nc cool yani soğuk , pembe alt tonlukar için, nw de warm yani sıcak, sarı alt tonlular için. Damar testi diye bir şey var gün ışında bileklerindeki damar rengine bak. Damarların mavi renkse pembe , yeşil ise sarı alt tonlusundur. Umarım yardımcı olur
Nw olanlar pembe ncler sarı alt tonlu canım.. Ben her şekilde nc tavsiye ederim.. Yüzümüzde zaman zaman kızarıklık vs oluyor sarı alt tonlu her zaman iyidir
Canım mac skalasında tam tersi nw pembe, nc sarı..Nc cool yani soğuk , pembe alt tonlukar için, nw de warm yani sıcak, sarı alt tonlular için. Damar testi diye bir şey var gün ışında bileklerindeki damar rengine bak. Damarların mavi renkse pembe , yeşil ise sarı alt tonlusundur. Umarım yardımcı olur
Pastel in mat rujları güzel miEki Görüntüle 1802754
En sağdaki hediye geldi, eyeliner kullanmıyorum aslında..
Harika diyebilirim özellikle de bu renk için.. Pastel kiss proof 20 numara..Pastel in mat rujları güzel mi
Nc cool yani soğuk , pembe alt tonlukar için, nw de warm yani sıcak, sarı alt tonlular için. Damar testi diye bir şey var gün ışında bileklerindeki damar rengine bak. Damarların mavi renkse pembe , yeşil ise sarı alt tonlusundur. Umarım yardımcı olur
Nw olanlar pembe ncler sarı alt tonlu canım.. Ben her şekilde nc tavsiye ederim.. Yüzümüzde zaman zaman kızarıklık vs oluyor sarı alt tonlu her zaman iyidir
aaa bunu bilmiyordumCanım mac skalasında tam tersi nw pembe, nc sarı..
ben açık buğdayım nc20 bana kışın 1 tık koyu gelıyo nc15 kullanıyorum.Cok teselekkurler canim. Ben yesil diye biliyorum ama burazdan balkona cikip bakicam :)
Evet canim renkleri inceleyince fark ettim. Nc15 ve Nc20 arasinda kaldim. 15 cok mu acik olur diye endiseliyim. Gormeden almak zor :) Tesekkur ederim bu arada.
ben açık buğdayım nc20 bana kışın 1 tık koyu gelıyo nc15 kullanıyorum.
oo beyazsan direk nc15 al hiç düşünme bile:)Ben baya baya beyazim o zaman nc20 bana da koyu gelir :) Nc15 alayim en iyisi.
oo beyazsan direk nc15 al hiç düşünme bile:)
Aynen canım o pembe baya:)Tamam canım :)
Ben de öyle düşünmüştüm :)
Pure Beauty CC kremin ivory rengi bana tam oturuyor.
Ama o pembe alt tonlu sanırım.
Nude serisi 40lı numaralardan oluşuyordu, yeni bir renk mi bu? Bende de 43 numarası var, en sevdiğim rujlarımdan..Bunlarda bugün aldıklarım:)
Rimmel kate moss nude 23 numara ruju da almıştım çekmeyi unutmuşum Eki Görüntüle 1804338
Ay 43 yanlış yazmışım..Nude serisi 40lı numaralardan oluşuyordu, yeni bir renk mi bu? Bende de 43 numarası var, en sevdiğim rujlarımdan..
Nudelar genelde pembe alt tonlu oluyor, ben de sevmiyorum pek.. İlk defa bu nude u beğendim :)Ay 43 yanlış yazmışım..
Evet 43 benımde çok hoşuma gitti..no make up make up makyaj yaptığımda aşırı güzel durdu. Üstelik 8.99 a düşmüştü:)
Ben pembe nude seviyorum genelde ama 43 hoşuma gitti benimde nedense :) 42sini de beğendim aslında ..Nudelar genelde pembe alt tonlu oluyor, ben de sevmiyorum pek.. İlk defa bu nude u beğendim :)