- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
nerde satılıyor acaba ?
İnternet üzerinden veya kuaför malzemeleri satan yerlerden alabilirsiniz.
Bazı kozmetikçilerde de bulunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde satılıyor acaba ?
Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullanEki Görüntüle 1766035
Bunlar Avusturya ganimetlerim:))
Douglastan iki fırça aldım birini kontur yapmak icin birini allık sürmek icin. Cook memnun kaldım. Markası suan aklımda değil ama ucuzdu.
Chanel les beiges healthy glow fondöten aldım. Strobing tarzı fondötenlere bayılıyorum bide chanelinkini deniyim dedim. Yapısı cook ince ve hafifti. Kapatıcılığını yarın göreceğim.
Vloggerların öve öve bitiremediği maybelline age rewind kapatıcı ve kaş rimelini aldım.
Yves rocherin vanilyalı parfümünü aldım 8 euroydu türkiyede cok zamlanmış.
Birde elmalı pasta kokan bi duş jeli aldım.
Ah birde maybelline'in yine cok övülen ama ülkemizde olmayan rimelini aldım.:)
gülegüle kullan canım..Rossmann dan aldıklarım: fondöten (denemek amaçlı) corrector, allık.
Watsons: Siyah nokta bandı, nyc eyeliner, match perfection concealer.
Gratis: wet n wild 2 ruj ve yeni rengi bir far aldım.
Sağol oky'mgülegüle kullan canım..
Çok teşekkür ederimmÇok güzel şeyler almışsın güle güle kullan
Pardon damdan düşer gibi oldu ama:) siyah nokta vantları işe yarıyor mu? Ben bir kere burnumdakiler için farklı marka aldım. Pek iyi sonuç olmadı. Siz denediniz mi?Rossmann dan aldıklarım: fondöten (denemek amaçlı) corrector, allık.
Watsons: Siyah nokta bandı, nyc eyeliner, match perfection concealer.
Gratis: wet n wild 2 ruj ve yeni rengi bir far aldım.
Görmemişim kusura bakmayın.Pardon damdan düşer gibi oldu ama:) siyah nokta vantları işe yarıyor mu? Ben bir kere burnumdakiler için farklı marka aldım. Pek iyi sonuç olmadı. Siz denediniz mi?
Teşekkürler..Görmemişim kusura bakmayın.
Aslında böyle ürünler kullanmıyordum youtuberlardan özenip aldım eh işte diyebilirim...
Onu başka bir yerde daha gormüştum.ama tüylenme yapmaz mi zamanla burunda?Teşekkürler..
Burnumdakiler için ağda sürdü kuaför bantlada çekti . Hepsi banttaydı pürüzsüz oldu. Denemenizi tavsiye ederim.
Burnun üstünde sanmam yapmaz heralde :) kuaför ben hep yapıyorum dedi, hiçbir sıkıntı olmuyor dedi:)Onu başka bir yerde daha gormüştum.ama tüylenme yapmaz mi zamanla burunda?
güle güle kullan aldıklarını janna. çok memnun kalacaksın beauty blender dan..Eki Görüntüle 1775558
Beauty blender aldım sonunda:)
Urban natural's argan saç serumu aldım dün denedim çook güzel saçlarım normalde yatınca uçları cok kötü karışıyodu ve çok kötü gözüküyodu bugün uyandığımda uclarım dümdüzdü. Eğer sizde aynı dertten muzdaripseniz bi deneyin derim
Watsons biralı saç maskesi, ben bunu krem niyetine her duşta sürüyorum.
Rimmel nude göz kalemi. Bu renk göz kalemine cok ihtiyacım vardı, gecen forumda O okypete övünce dayanamadım aldım
Teşekkür ederim birazdan deneyeceğim:))güle güle kullan aldıklarını janna. çok memnun kalacaksın beauty blender dan..