- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
Eski haline döndü zaten çoktaaan. Ama biraz pütürler kaldı. Onu da Türkiye’ye gidince göstereceğim yaptırdığım yereeskı halı daha guzelmıs keske yaptırmsaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski haline döndü zaten çoktaaan. Ama biraz pütürler kaldı. Onu da Türkiye’ye gidince göstereceğim yaptırdığım yereeskı halı daha guzelmıs keske yaptırmsaydın
Bende igneli dolgu yaptirdim iki kez iki gunde eridi.siz tekrar dolgu yaptirdinizmi.tekrardan erime oldumu?Kızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Yaptırdıktan sonra (uygulamadan hemen sonra)
Dün ve
Bugün.
Bu kadar hızlı şişliğin ineceğini düşünmemiştim
Hayır. Bir daha yaptırmadım. Yaptırmayı da düşünmüyorumBende igneli dolgu yaptirdim iki kez iki gunde eridi.siz tekrar dolgu yaptirdinizmi.tekrardan erime oldumu?
Ben dogal yanlisi biri olarak ilk defa dolguya ragmen bu kadar dogal gorunen bir dudak goruyorum. Acikcasi ozellikle dudaklara yapilan islemler bana cok abarti geliyor gozume hos gelmiyor. Sizinki kendi dudaginiz gibi gorunuyor illa islem yaptirdim imaji vermeye gerek yok zaten.Kızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Dün ve
Bugün.
Tamamen eridi bitti zatenBen dogal yanlisi biri olarak ilk defa dolguya ragmen bu kadar dogal gorunen bir dudak goruyorum. Acikcasi ozellikle dudaklara yapilan islemler bana cok abarti geliyor gozume hos gelmiyor. Sizinki kendi dudaginiz gibi gorunuyor illa islem yaptirdim imaji vermeye gerek yok zaten.
Dolgunuz var ama sanki 1 ml uygulanmış gibiKızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Dün ve
Bugün.
İğnesiz dolgu kanulle yapılan dolgudurİğnesiz dolgu nasil oluyor bide benimde dudağim azdı ama 1.2 yapildi 2ml çok geldi bana ben memnunum şimdilik ilk gunkü gibi tabiki değil ama güzel eskiye göre profil fotomdanda bakabilirsin
Bunuda simdi cektim ama hala iğnesiz nasıl oluyor anlamadim Nerde yaptırdınızzz
Benim mi?Dudağınız ne kadar da güzelmiş oysa ki
Evet önceki hali çok güzelmiş benim üst dudağım sizin kadar da yokBenim mi?
Ya bana aşırı ince geliyordu. Belki resimden bi tık büyük görünmüş bile olabilir ama güzel yapılmadığı sürece dolgunun da bi anlamı yokmuşEvet önceki hali çok güzelmiş benim üst dudağım sizin kadar da yok
İnmiş hali daha iyi aslında.Kızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Dün ve
Bugün.
Kızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Dün ve
Bugün.