Saç Rengi ve Saç Boyama (RESİMLİ)Dip Boya mı Kendim Yaptım çok ta Güzel oLDU !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lojel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm rengi tam olarak böyle ama ben diplerini yapmak istiyorum sadece röflenin rengiyle çok oynamakda istemiyorum zaten

Son düzenleme:
canm röfle şeklinde parça parça istıosun sanırımm diplerinide 1 kişinin yardımı ilede sacın ın tektek röfle yaparken ki gibi ayrılması lazımm o ayırdığı yerleri açıcı ile boyucakk sonra yıkadıktan sonra cila atcakkk .. düz renk olsaydı benim gibi saçların yapman gerekenleri söylerdim.. ama böyle zor olur sacını yapman bence kuaförüne git yine

Canım haklısında kuaförede para dayandıramıyorum inan,cesaret ettim giriştim bile hatta şuan:bbo: Umarım iyi bişey olur diplere palette nin yoğun açıcısını yaptım bekliyorum şuan çiğ turuncu oldu 15 dakikada beyaz oluncamı yıkıycam yani şimdi ben bunu??? fisfisfis

kıss bizim bahsettiğimiz açıcı pudra oriel gibi birşey yani...

yoğun açıcı toz pudranın yerini tutmaz ki :)

röfle açıcısından bahsetmiştim benn

inşllkh kötü olmaz saçların :S beyazımsı sarı kadar acılcağını sanmıom o boyayla:S

Canım yaptım yaa süper oldu anlatamam wallaa:sm_cool: Ben bukadar iyi bi sonuç beklemiyodum doğrusu röfleye yapılan dip boyasından farksız oldu canm yarın gündüz aydınlıkta fotoları çekip yollıycam :lepi:

çok sevindim tatlım :)

güle güle kullan

zemuszemuszemuszemus

kızlar bu açıcı pudrası boyanın içinde olanlardan mı yoksa ayrı mı alıyoruz

koleston un röfle setleri warya canım onlardan aldımm açıcı pudrayı saçımın her yerine sürdümm... sonra koleston naturals serisinden vailya sarısı ile cila attım ve böyle oldu

sonra koleston naturals serisinden vailya sarısı ile cila attım ve böyle oldu diyorsun ya bu cila atma işlemin tam olarak ne yani nasıl yapıyorsun ben bu tarz konuları bilmiyorum.hep duyarım ama cilayı nasıl attın

çok beğendim.bende bugün boyattım dip boyasını kuaför her ay başka renkler yapıyor artık kendim yapmayı düşünüyorum...yoksa kuaförüm elimde kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…