E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lojel
şahane olmuş..sarı saça zordur üstelik..tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok begendim güzel yüzünüzede sarı cok güzel durumuş sade diplerimi siz kendiniz boyadınız uclarda güzel bi sarıda ondan sordum
merhabaa çok beğendimmm. ayrıntılı bi şekildee nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz =? ben de denemek istiyorum. açıcıyı nerden aldınız bu arada? teşekkürler :)
koleston un röfle setleri warya canım onlardan aldımm açıcı pudrayı saçımın her yerine sürdümm... sonra koleston naturals serisinden vailya sarısı ile cila attım ve böyle oldu
canlarım ben saçımı direk boyuyorum kızıllık turunculuk falan olmuyo saçlarım bebek sarı gibi alkisalkisalkis
saçların açık kumralsa bebek sarı olması ihtimali warr
ama kahve koyu kumral tonlarında boya yapcak kişinin mutlaka açıcı işlemi yaptırması lazım..
hangi marka boya kullanıosun ?
koleston un naturals serisinden vanilya sarısı ile boyamıştım bende ilk cilasını
açık küllü sarıyla normalde koyu bir renk saçta kınalı gibi olur açılmamış saça :) ama sende güzel durmuş tatlmmm
Lojelcim bende dip boyamı bu şekilde yapmayı düşünüyorumda,acaba açıcıyla açtıktan sonra ne renk oldu diplerin onu merak ettim?
Tamam canım anladım çok saol,yalnız ben sana bişey daha sorucam,benim saçlarımda karamel taban rengi üzerine kalın atılmış röfleler var,diplerdende 2cm kadar kendi saçım çıktı koyu kahve,şimdi ben senin anlattığınla aynı şekilde yaparsam nasıl bi sonuç alırım sence,bi fikir ver canım bende ona göre yapıyım bugün boyıycamda fisfisfis