Saç Rengi ve Saç Boyama (RESİMLİ)Dip Boya mı Kendim Yaptım çok ta Güzel oLDU !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lojel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel yapmışsın, eline sağlık...bu arada çok şekersin

ne kadar güzel olmuş
kuaföre yaptırsan anca bu kadar olurdua.s
uçlarda röfle mi vardı?onlara akmadı mı boya?

teşekkür ederim canım .:1hug:
uçlarda evet röfle wardı...

açıcı pudrayı 25 dk saçlarım ın röflesiz kısımlarında beklettim sonra taratırdımm 5 -10 dk da sacımın her yerinde beklettim böylece her yeri eşit oldu

cilasını da ilk önce diplerine uyguladımm 25 dk beklettimm sonra sacımın heryerine tarattırdım canım oda böylece heryeri aynı oldu

selam kızlarrr platin sarısı istiyorum sacımı şu beyazımsı renkler waryaa suanki haliyle kuaföre gitsemmm platin sarısı olurmu sizce açılırmı saçlarımm ne dersiniz.

ama bu rengi istemiyorum artıkkk şu beyazımsı reenkler oluyor ya platin sarısı onlardan istiyorummm

ne dersiniz kuaföre gidip riske atmaya değer mi kendimi yoksa böyle mi kalsın karar veremedim.

bence hiç bozma saçların bu halde gayet doğal ve güzel gözüküyor platine falan bulaşma derim..gayet hoş gözüküyor saçlaırn

ama bu rengi istemiyorum artıkkk şu beyazımsı reenkler oluyor ya platin sarısı onlardan istiyorummm

ne dersiniz kuaföre gidip riske atmaya değer mi kendimi yoksa böyle mi kalsın karar veremedim.

bence çok hoş böyle platin sarısı olgun gösteriyor genç bayanı.. yaşın için bu daha iyi bence..
sana bir sorum olacak kızıl sacı acar mı senın bu kullandıgın açıcı..kızılı acıp karamel yapmak istiyorum da..
bir de yıpranma oldu mu hiç?
cila her yerde bulunuyor mu?

tatlımm sacında eğer orıel falan yoksa onun üstüne bu pudralı açıcı yaptığın hiç bir şekilde yıpranma olmaz.. kızıl sacı açar evet canım turuncu gibi bi renk olurr... turuncu gibi rengin üstünee karamel rengi boyadığındaa .. istediğin sonucu elde edersin karamel olur yani

merhabaa çok beğendimmm. ayrıntılı bi şekildee nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz =? ben de denemek istiyorum. açıcıyı nerden aldınız bu arada? teşekkürler :)

koleston un röfle setleri warya canım onlardan aldımm açıcı pudrayı saçımın her yerine sürdümm... sonra koleston naturals serisinden vailya sarısı ile cila attım ve böyle oldu

koleston un röfle setleri warya canım onlardan aldımm açıcı pudrayı saçımın her yerine sürdümm... sonra koleston naturals serisinden vailya sarısı ile cila attım ve böyle oldu
cnm diplerin ne renkti yani kendi saçların?bir de merak ettiğim kendi rengin üstüne yaptığın açıcı sonrası ne renk oldu diplerin?yani merak ettiğim şu:vanilya sarısı da açtı mı yoksa vanılya sarısınayakın bi renk mi oldu pudrayla açınca??

Bravoooo...Saçımda röfle varken bende normal boya ile aynı dip boya yöntemini uyguluyordum..
Tabiki birinin yardımı ile...
anında 50-60 TaLe kardasın anacıım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…