super87 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 14.267 9 408 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #41 ask2009 .!.: Ben beğendim güzel olmuş.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum tatlım, begenmene çok sevindim.
ask2009 .!.: Ben beğendim güzel olmuş.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum tatlım, begenmene çok sevindim.
naniq09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 193 3 66 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #42 bu renkte çok güzelmiş yaaa, güle güle kullan şekerim :)) benimde dibim geldi boyamam lazım boyalı boyalı görünce herkesi gaza geliyorum :))
bu renkte çok güzelmiş yaaa, güle güle kullan şekerim :)) benimde dibim geldi boyamam lazım boyalı boyalı görünce herkesi gaza geliyorum :))
super87 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 14.267 9 408 9 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #43 naniq09 .!.: bu renkte çok güzelmiş yaaa, güle güle kullan şekerim :)) benimde dibim geldi boyamam lazım boyalı boyalı görünce herkesi gaza geliyorum :)) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm çok mersi.aman gaza gelme sonra saç yıpranıyor pişmanlık.ben dokuz ay boyayamıcam artık..saçımı boyadım.ertesi gün hamile oldum.:)
naniq09 .!.: bu renkte çok güzelmiş yaaa, güle güle kullan şekerim :)) benimde dibim geldi boyamam lazım boyalı boyalı görünce herkesi gaza geliyorum :)) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm çok mersi.aman gaza gelme sonra saç yıpranıyor pişmanlık.ben dokuz ay boyayamıcam artık..saçımı boyadım.ertesi gün hamile oldum.:)
S sutlu Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2011 159 0 46 Bingöl 11 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #44 super87 .!.: açarak saçlarına zarar verme tatlım ya.kuaföre boyat bence.en iyi sonuç. Genişletmek için tıkla... Kuaförde açmayacakmıki saçımı çok kararsızım evdemi yapsam yoksa kuaföremi gitsem kusförden ağlayarak çıkmak istemiyorum.
super87 .!.: açarak saçlarına zarar verme tatlım ya.kuaföre boyat bence.en iyi sonuç. Genişletmek için tıkla... Kuaförde açmayacakmıki saçımı çok kararsızım evdemi yapsam yoksa kuaföremi gitsem kusförden ağlayarak çıkmak istemiyorum.
super87 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 14.267 9 408 13 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #45 sutlu .!.: Kuaförde açmayacakmıki saçımı çok kararsızım evdemi yapsam yoksa kuaföremi gitsem kusförden ağlayarak çıkmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... kendin yapman daha korkutucu bence cnm
sutlu .!.: Kuaförde açmayacakmıki saçımı çok kararsızım evdemi yapsam yoksa kuaföremi gitsem kusförden ağlayarak çıkmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... kendin yapman daha korkutucu bence cnm
mylilapause Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2008 1.606 1 116 İzmir 13 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #46 palette altın parıltılı toffe yi dene demet akalının saç rengi çıkıyor
super87 Guru Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 14.267 9 408 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi super87 #47 mylilapause .!.: palette altın parıltılı toffe yi dene demet akalının saç rengi çıkıyor Genişletmek için tıkla... yorum yazdığın için teşek.tatlım.ben kuaföre boyattım saçımı..
mylilapause .!.: palette altın parıltılı toffe yi dene demet akalının saç rengi çıkıyor Genişletmek için tıkla... yorum yazdığın için teşek.tatlım.ben kuaföre boyattım saçımı..