Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) bu iğrenç saçtan nasıl kurtulurum yardımmmmm lütfen!!!

melikli23

HİÇ AYIRMA RABBİM BİZİ...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
3.336
1.524
448
Kızlar saçlarım ilk önce bu renkti uçları palette koyu kahverengi 11 ay kullandım ama hiç akmadı ardından ilk önce nevacolor açıcı denedim ve saçlarımın sadece dipleri açıldı boyalı yerde bir fark yoktu ve bunun üzerine palette açıcı kullandım sadece açılmayan yerlerine ve oda açmadı tam olarak sonuç bu dedimbelki düzelir üzerinede aldığım bak köpüğünü uyguladım ve korkunç biley çıktı ordaya kızlar şimdi sorum bu renk farklılıklarından nasıl kurtulurum koyu tapmak istemiyorum boşuna bu kadar uğraşmış olmak ta istemiyorum ne kadar süre sonra boyamalıyım saçımın yanmaması için ve kumral olması için ne renge boyamalıyım

canim aciciyi nasil uyguladin bilmiyorum ama aciciyi önce sac uclarindan basliyarak uygulaman gerekiyor cünkü sac dipleri cok hizli bir sekilde aciliyor.

Ben sana yikama islemi yapmani öneririm. sac uclarindan basla yedire yedire güzelce sür boyali olan tarafta bir kac dakika fazla beklet. Rengini kontrol edersin. en son sac dibine sürersin. Gelmis gecmis olsun

Çoknsaol canım cwpladığın için yıkama işkemi nasıl yapılıyo nasıl ve ne zaman yapmalıyım ve üzerine istediğim kumral tonu yakalayabilir miyim

Çoknsaol canım cwpladığın için yıkama işkemi nasıl yapılıyo nasıl ve ne zaman yapmalıyım ve üzerine istediğim kumral tonu yakalayabilir miyim

canim öncelikle sunu belirtiyim oriele sac acmak tehlikeli direk olarak uygulandiginda ve tek uygulandiginda istenmeyen sonuclar ortaya cikabilir. Ama yikama islemi yapildiginda oriel direk olarak saca sürülmediginden daha soft ve tehlikesi az.
Daha kontrolu bir sekilde acma sansin var. Ama bir arkadasindan yardim almani tavsiye ederim. Ve iyi kontrol etmenizi yikama islemindeki karisimi sacinizda 5-15 dakika dan fazla bekletmeyin. Sac uclarindan baslayin uygmulamaya burda biraz daha uzun bekletin en son sac dibine uygulayin.

30 gram toz acici
30 gram oxydan
60 ml sicak su
5 ml sampuan
istersen birde sac bakim kremi

bunu kuru saca yedire yedire uyguluyorsunuz. dedigim gibi fazla bekletmeden yikiyorsunuz. Eger istedigin rengi yakalayamasan ki ilk yikamada bunun mümkün oldugunu sanmiyorum günde 3 kere bu islemi tekrarlayabiliyorsun.
Bu islemi bir hatayada bölebilisin daha uzun bir zamanada. Sacini bu sekilde baya acabilirsin. Ama üstüne istedigin tonu boyadiginda yinede ilk boyamada istedigin tonu tuturabilicegini sanmiyorum. Kuaförler bile bunu beceremiyor malesef.

açma işlemi ne şekilde yapılırsa yapılsın saçta bir miktar yıpranma mutlaka olur. bu yıpranmayı da ancak bakımla düzeltebilirsin. ben saçımda değişiklik yapmayı çok sevdiğimden nerdeyse her sezona farklı renkle giriyorum. henüz rengimi bulabilmiş değilim sanırım yukarıda verilen formülle diplerini açıp sonradan bakımla düzeltebilirsin. eli güzel bir kuaförde de her 1-1,5 ayda bir çok az kestirirsen saçın kendine gelir.

yazık saçların çok güzelmiş..
ilk etaptan açıcın kalite olmalı loreal gibi..bu saça 5 kutu gider..az olursa renk dalgalanmaları olur koyulu açıklı..ve uçlardan başlanıp çok hızlı sürülecek..homojen dağıtılmalı..eli yatkın biri yapsa daha iyi olur..kuaföre gidersen ucuzuna gitme derim..

Yaaaaa internet paketim yoktu yoktu giremedim kızlar sanırım ben bir hata daha yaptımmmm şua arkadaşım saçlarıma volia nana diamond serisinden 7.1 küllü kumral uyguladı beklemedeyim onun telinden aklıma gelince girdim keşke baştan baksaydım yazdıklarınıza sanki girdi gibi offf inşallah bu sefer daha kötü olmaz

o saçtan hiç bir sonuç alamasın..

işteee bitince sonucuda paylaşırım kızlar

Eklentiler

• DSC_1061.JPG
    161,9 KB · Görüntüleme: 81
saçın yarısı açılmamışki tek tepesi açılmış
yine rengrenk olucak..

boyamadan açılmayan kısmlarıda açmalıydın..
Ama aynı gün ke kere üst üste açtım yanıcaktı bu seferr on gün oldu ram bidaha boyayalım demiştikkk Allahımmm karıştım kaldımmm yaaaa çıldırmamak elde değil düzeltcem derken dahada bozuyorummm

voladan kaç kutu aldın

panik yapma düzelir..sen saaaçını açtığın yerlere tekkrar açıcı sürme..uçlardan açılmayan heryere arkadaşın sürsün..2 kutu al..

Son düzenleyen: Moderatör:
panik yapma düzelir..sen saaaçını açtığın yerlere tekkrar açıcı sürme..uçlardan açılmayan heryere arkadaşın sürsün..2 kutu al..
Canım 3 kutu oldım yıkadım şimdi eski halinden bin kat iyi oldu bi süre böyle gezsemde sorun olmaz kurusun koyucam resmini

sonra aynı boyanın 6.1 ini al 2 kutu yine tüm saçını boya..6.1 diyorum çünki saçından boya altı açıldığı için hemen renk açılıp akıcak boyadıkça daha sonra renk oturur..

Canım 3 kutu oldım yıkadım şimdi eski halinden bin kat iyi oldu bi süre böyle gezsemde sorun olmaz kurusun koyucam resmini
senin diplerde açılan bölgeler 15 güne tekrar açılacak eski haline dönecek..deiklerimi uygularsın o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…