Çoknsaol canım cwpladığın için yıkama işkemi nasıl yapılıyo nasıl ve ne zaman yapmalıyım ve üzerine istediğim kumral tonu yakalayabilir miyimcanim aciciyi nasil uyguladin bilmiyorum ama aciciyi önce sac uclarindan basliyarak uygulaman gerekiyor cünkü sac dipleri cok hizli bir sekilde aciliyor.
Ben sana yikama islemi yapmani öneririm. sac uclarindan basla yedire yedire güzelce sür boyali olan tarafta bir kac dakika fazla beklet. Rengini kontrol edersin. en son sac dibine sürersin. Gelmis gecmis olsun
Çoknsaol canım cwpladığın için yıkama işkemi nasıl yapılıyo nasıl ve ne zaman yapmalıyım ve üzerine istediğim kumral tonu yakalayabilir miyim
o saçtan hiç bir sonuç alamasın..Yaaaaa internet paketim yoktu yoktu giremedim kızlar sanırım ben bir hata daha yaptımmmmşua arkadaşım saçlarıma volia nana diamond serisinden 7.1 küllü kumral uyguladı beklemedeyim onun telinden aklıma gelince girdim keşke baştan baksaydım yazdıklarınıza sanki girdi gibi offf inşallah bu sefer daha kötü olmaz
Oooooffff demeyin yaaaa neyse saçlarımı 10 gün dinlendirir bide kuaföre giderimmmm napimo saçtan hiç bir sonuç alamasın..
boyamadan açılmayan kısmlarıda açmalıydın..Oooooffff demeyin yaaaa neyse saçlarımı 10 gün dinlendirir bide kuaföre giderimmmm napim
Ama aynı gün ke kere üst üste açtım yanıcaktı bu seferr on gün oldu ram bidaha boyayalım demiştikkk Allahımmm karıştım kaldımmm yaaaa çıldırmamak elde değil düzeltcem derken dahada bozuyorummmboyamadan açılmayan kısmlarıda açmalıydın..
voladan kaç kutu aldınYaaaaa internet paketim yoktu yoktu giremedim kızlar sanırım ben bir hata daha yaptımmmmşua arkadaşım saçlarıma volia nana diamond serisinden 7.1 küllü kumral uyguladı beklemedeyim onun telinden aklıma gelince girdim keşke baştan baksaydım yazdıklarınıza sanki girdi gibi offf inşallah bu sefer daha kötü olmaz
panik yapma düzelir..sen saaaçını açtığın yerlere tekkrar açıcı sürme..uçlardan açılmayan heryere arkadaşın sürsün..2 kutu al..Ama aynı gün ke kere üst üste açtım yanıcaktı bu seferr on gün oldu ram bidaha boyayalım demiştikkk Allahımmm karıştım kaldımmm yaaaa çıldırmamak elde değil düzeltcem derken dahada bozuyorummm
Canım 3 kutu oldım yıkadım şimdi eski halinden bin kat iyi oldu bi süre böyle gezsemde sorun olmaz kurusun koyucam resminipanik yapma düzelir..sen saaaçını açtığın yerlere tekkrar açıcı sürme..uçlardan açılmayan heryere arkadaşın sürsün..2 kutu al..
senin diplerde açılan bölgeler 15 güne tekrar açılacak eski haline dönecek..deiklerimi uygularsın o zaman..Canım 3 kutu oldım yıkadım şimdi eski halinden bin kat iyi oldu bi süre böyle gezsemde sorun olmaz kurusun koyucam resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?