- 29 Mayıs 2012
- 217
- 3
-
- Konu Sahibi peachblush
Bende cok yere yazdim anlatmaya calistim ne oldugunu kimseden cvp alamadim bendede var kücük kücük dimi böyle elinle elleyince bisey yok ama bakinca belliler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her göz sorunu olana yazdığım gibi size de yaazyzım
estee lauder advance night repair ,harika mucizevi bir krem..
Gercektenmi arkadasim ya cünkü göz cevreme uygun gercekten bir krem bulamadim simdiye kadar morlugumda var cizgilerde var hersey var yani..ne yapsam dedigini mi alsam acaba bir yerdede okumustum iyi oldugunu belkide yine sen yazmistin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim gözlatı morluklarımı açtı resmen inanamaıştım..tabi ki ömür boyu etkisi kalmıyor ,ama 1 sene kadar idare ediyor. ki benim öorlukların sebebi alerji ,buna rağmen iyi geliyor.
bende sebebini bilmiyorum cildiyeye gidiyosun doğru düzgün bakmıyoki yağlanma var temiz tut diyo.onunla hiç alakası yok ama illaki vardır bunu geçirecek bi şey de ne işte adam akıllı bi güzellik merkezine gitmek lazım sanırım.ben lavanta içtim ama etki etmedi bunlara beyaz noktam vardı iki tane onlar geçti sadece.la rochenin göz altı c vitamini çok iyiymiş bunlara iyi gelir mi bilmiyorum. ben effaclar jel kullanıyorum bide duo alcam belki o da iyi gelir öyle olursa yazarım. hiç ama hiç hoş bi görüntü değil